Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ge universum hicka tack!

Skrivet av den 10 september, 2007 i Svammel

99miljonerMin chef frÄgade mig för ett tag sedan vad jag skulle göra om jag inte jobbade, söka jobb sa jag för det gÄr liksom inte att leva ett fullt liv utan en inkomst.
– Ja men om du inte behövde jobba dĂ„? Sa hon.

SĂ„ om jag nu ska flippa lite pĂ„ den utopin
 För jag har ju i alla fall en chans pĂ„ 337 915 578 att vinna drömvinsten pĂ„ Lotto sĂ„ helt omöjligt Ă€r det ju inte 😉 Jag tror det Ă€r min tur nu. Annars fĂ„r jag vĂ€l ta och gnugga den dĂ€r lampan och se vem som tagit över tjĂ€nsten som önskeuppfyllande ande.

Om nÄgon undrar vad jag kommer att göra om 169 000 000 veckor nÀr jag vinner drömvinsten sÄ tror jag att jag fÄr betala min gravplats med den, tar jag ett lÄn för den nu sÄ lÀr rÀntan Àta upp vinsten sÄ att det gÄr jÀmt upp.

Men lÄt oss sÀga att universum fÄr hicka och jag vinner den dÀr vinsten pÄ 99 miljoner den hÀr veckan. Jag ska fixa mig ett mysigt hem, inte sÀrskilt originellt. Sen skulle jag göra en 5 ÄrsbestÀllning pÄ smaskig hÀlsosam mat tillagad dagligen av nÄgon duktig kock. En personlig trÀnare med fantasi som kör med mig pÄ roliga sÀtt för jag har inte fattat varför trÀning ska vara sÄ förfÀrligt trÄkigt. En svÀng över till Seychellerna i höstmörkret och Maldiverna i vÄr skulle funka. Sen skulle jag nöjesplugg, haja vilken lyx!

LottoMen det som jag inbillar mig (Antagligen i min enfald) Ă€r att jag skulle göra ett litet provrörsbarn
 om det gĂ„r dĂ„ jag troligen inte kan bli gravid pĂ„ naturlig vĂ€g framför allt nĂ€r jag inte har nĂ„gon lĂ€mplig kandidat att ens försöka med. För Ă€ven om mina ulltussar Ă€r hĂ€rliga sĂ„ skulle ju ett stinkande, skrikande, och krĂ€kigt litet knyte rĂ€dda mig frĂ„n framtidsutsikten att för alltid vara kattkĂ€rringen vilket troligen blir min lott om jag slutar flumma ut i hickande universumflum.

Nu nĂ€r jag flummat kĂ€nner jag att det kliar i kroppen efter att fĂ„ veta vad ni skulle göra med 99miljoner pengar


5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ge universum hicka tack!”

 1. Det här sa Folkilsken den 10 september, 2007 klockan 14:04 1

  Ja, sÄdÀr kan det bli.

 2. Det här sa Kjellinskan den 10 september, 2007 klockan 19:46 2

  Å, vilken fantasi!!! 🙂 Vad roligt att bara lĂ„ta tankarna dra ivĂ€g med en pĂ„ en massa roliga utflykter. 🙂
  Oj, vad skulle man göra med en sĂ„n massa pengar… jag skulle nog shoppa ihjĂ€l mig, allt ifrĂ„n ny bil, nytt hem, ny garderob, smink, smink, smink, resa upp en massa ocksĂ„… Jag skulle nog inte vilja sluta jobba, men i alla fall gĂ„ ned i arbetstid. Inga barn tack, jag har det sĂ„ bra Ă€ndĂ„ jag… 🙂
  Kram frÄn mig

 3. Det här sa Cia den 10 september, 2007 klockan 19:52 3

  Mmm ny bil… Kollar man i min menyrad sĂ„ finns det en lĂ€nk till BMW 😉 Om maten och personliga trĂ€naren gör det de ska sĂ„ blir jag nog tvungen att shoppa ny garderob ocksĂ„ ;-)… 99 miljoner Ă€r sĂ„ sjukt mycket pengar att det liksom inte gĂ„r att linda lilla hjĂ€rnan runt det….

 4. Det här sa diana den 12 september, 2007 klockan 12:15 4

  Jag skulle nog fixa ett bÀttre boende, sÀtta in pengar till kidsen, resa och starta ett boende för hemlösa. Ett slags kollektiv med arbetstillfÀllen.

 5. Det här sa Cia den 12 september, 2007 klockan 12:57 5

  Ja… fast det som gör mig förbannad Ă€r att min lottovinst inte alls ska behöva gĂ„ till boende för hemlösa… Det borde finnas i det skattefinansierade skyddsnĂ€tet…