Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lite B finns i oss alla

Skrivet av den 9 september, 2007 i Svammel

Spanade in Briget Ă€ven hon enligt Helen Fielding Ă€r den som Ă€r pĂ„ spaning. Jag fattar för övrigt inte hur Helen haft sĂ„ mycket insyn i mitt liv (För det Ă€r vĂ€l det som inspirerade henne?). Fast nĂ„gon Mark D kan jag förstĂ„ss inte pĂ„minna mig, för nĂ„gon som vill ha mig för den jag Ă€r tycks inte finnas. Fast kanske Ă€r jag inte fullt lika desperat som B. Antagligen har BerĂ€ttelsen om Bridget blivit sĂ„ populĂ€r för att de flesta av oss har en liten bit av henne i oss, hon Ă€r tidlös och hon Ă€r hĂ€rligt sjĂ€lvkritisk och sann mot sig sjĂ€lv pĂ„ ett naivt sĂ€tt. Jag fĂ„r bara hoppas att jag inte gjorde bort mig pĂ„ Kick-offen i fredags pĂ„ det sĂ€tt B helt garanterat skulle ha gjort *ler lite osĂ€kert*, nej det gick nog bra. Bridgets brist pĂ„ allmĂ€nbildning Ă€r jag glad att jag inte kan identifiera mig med
 men jag önskar jag hade hennes figur!

Ingen har tyckt till än