Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hello Kitty killer

Skrivet av den 9 september, 2007 i Kattifnattarna

Trotts att jag har luddiga fyrbenta ungar sÄ finns det en del som Àr gör dem lika andras barn. Mina hÄriga barn gillar ocksÄ happy meal. Nja sjÀlva maten skiter de högaktningsfullt i, det Àr leksaken de vill Ät. Hello Kitty frÄn McDs Happy mealJodÄ vi har köpt alla möjliga leksaker till vÄra kissar men de Àr roliga i nÄgora minuter sen hamnar de i ett hörn. Men otaliga Àr de gÄnger Hello Kitty frÄn McDonalds Happy meal Äkt pÄ dÀng. Eftersom Nicke nu lyckats sprÀtta upp ena örat hoppas vi att McD ska köra ett nytt tema med mjuka leksaker för inget Àr sÄ bra som att hÄlla i Hello Kitty med framtassaran och vildsint sparka henne med baktassarna
– Ingen nĂ„d!

Ingen har tyckt till än