Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kattnanny

Skrivet av den 5 september, 2007 i Kattifnattarna

BarnvaktHmmm var inne hos Diana där hon berättar om Tigern som jag tror har ett heltidsjobb framför sig. Blobben är ju fortfarande extrafarsa till Pympen 4 år senare.

Jag minns första gången Blobben och Pympen möttes som igår. Vi kommer hem med lilla dammtussen (Det var typ så stor hon var) och satte ner henne på golvet.
”Ohhh jag har kompisar här” tänkete hon käckt och närmade sig en fräsande Nicke (aka Blobben).
Blobben backade in mot ett skåp innan det tar stop. Där kurade han ihop sig, reste ragg och fräste för allt vad tygeln höll. Pympen har antagligen aldrig lärt sig det språket för hon fortsatte kavat framåt och visade prov på stor målmedvetenhet. När hon kom fram till den där fånen med det lustiga språket och tvekade inte en sekund. Här ska kommuniceras tänkte hon, så hon tog fram bästa kroppsspråket och sa
Barnvakt”Hej vi ska gosa!”
Blobben fattade aldrig riktigt vad som hände när hon började stryka sig mot honom men tycktes tänka â€?det var ju rätt trevligt, och det där ljudet hon gör känns mysigtâ€?.

Sen den dagen har han alltid fått agera barnvakt när hon har varit krävande och gapig.
För visst är hon urgullig och charmerande men hon är helt övertygad om att hon äger oss och att hon kan bestämma hur saker ska vara och det är hon inte sen att tala om för oss.

Ingen har tyckt till än