Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kan det kallas störtkruka?

Skrivet av den 6 september, 2007 i Negativ

Hmmm jo jag ska nog ta mig i kragen och plantera lite vinter/höstfint pĂ„ balkongen
 OM Jag hittar lĂ€mpliga (lĂ€s isolerade) krukor.
SÄ .HjĂ€lp!
Söker med ljus och lyckta efter höga smala och helst vinterisolerade krukor. Kan i och för sig tÀnka mig nÄgra höga krukor som jag sjÀlv isolerar med frigolit innan jag planterar i dem. Eftersom jag har kissegaller runt hela balkongen, vilket inte Àr lite trist att se pÄ vill jag fÄ upp vÀxterna sÄ att de i alla fall delvis döljer gallret, dÀrav önskan om höga krukor.
Jag behöver rycka upp mig. Nu ser det ut som min planerade semesterresa till vĂ€rmen hĂ€r i september gĂ„r i stöpet
 Fan fan fan 
 det har jag sett fram emot i ett par mĂ„nader nu. Det finns bara en kall blöt och mörk vinter att se fram emot. Lite grönt utanför fönstret kanske kan hjĂ€lpa
 Alla sĂ€tt Ă€r bra utom de dĂ„liga. Jag behöver lite krukor för att jag inte ska störtdyka in i en depression, för den hĂ€r hösten suger rent utsagt. Nej en vintergrön cypress och annat vinterfint nu!

Ingen har tyckt till än