Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förtrollad av gummi?!

Skrivet av den 26 augusti, 2007 i Skor

Melissa Bedtime Stories

Gummifetish Àr visserligen inte min grej dÄ jag inte gÄr igÄng pÄ tanken att se mig i gummi direkt. Men skor Àr fortfarande nÄgot som kan fÄ min vÀrld i gungning och nya roliga eller annorlunda skor fÄr mig alltid att titta till. Fick STIL frÄn NK i brevlÄdan och dÀr fanns de gummipumpsen frÄn Brasilianska Melissa. GummipupsVar tvungen att surfa runt lite. En riktig ñ€?Barbiesajtñ€? som laddar lÄngsamt men tycker skorna var coola och det lÄter vÀldigt bekvÀma Àven om man med anlag för det nog fÄr se upp för stinkfötter. Dessutom blev jag helt förtrollad av deras kampanj som kallas ñ€?Bedtime Storiesñ€? och har Askungen, Snövit, Rapunzel och Rödluvan i huvudrollerna. Sagor har alltid kunnat förtrolla mig sÄ jag Àr nog trollbunden.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Förtrollad av gummi?!”

  1. Det här sa julia den 27 augusti, 2007 klockan 18:57 1

    haha, jo de lÄter vÀl kul ^^

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?