Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag är beredd att betala för en man per timme

Skrivet av den 27 augusti, 2007 i Inredning

Undrar vad egentligen är som händer med oss så här på hösten. Det är väl ingen slump att det är nu möbelvaruhusen låter feta kataloger dimpa ner i våra brevlådor. Det är dags att göra i ordning idet för vintern helt enkelt. Filt-o-film sjukan kallas visst det vi drabbas av. Jag drabbas tokhårt men då jag fortfarande bor på nåder en månad i taget är det helt enkelt värdelöst att få ordning på hemmet. Jag funderar i alla fall på att byta gardiner och kuddar i min kombinerade säng-soffa-datorbord-matbord-tvfotölj. Men å andra sidan är det ju bortkastat för jag har ju ingen att krypa in under filten med och kolla på den där rullen. Patetiskt!
Vem ska föresten fixa flytten av min klädkammardörr och måla om min lägenhet? För att fixa ett ide ska man vara två det är helt enkelt inte lika roligt annars. OK OK Det finss några vägar att gå i mina funderingar en är den feministiska jag kan själv och behöver ingen man
– Kan själv!
En annan är den ultrafeminina
– Oh jag kan inte göra något, mina välmanikyrerade naglar kan bli skadade!
men ärligt talat så är jag nog en blandning med lite övervikt mot det feminina.
Det leder mina tankar vidare till tanken på att hyra en man… NEJ! Jag pratar inte om en eskort utan som det kallas i t.ex. USA hubby-handyman ungefär make-o-fixare. Varför ska det vara så nedvärderande med hemarbete. Ett jäkla hallå om pigskatt, men vadå om det handlade om fixarskatt då? Håll med om att det inte låter lika negativt!
Nä vart kan jag hyra min fixare? Medans jag själv ligger nedbäddad med filt-o-filmsjukan.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag är beredd att betala för en man per timme”

 1. Det här sa Kjellinskan den 28 augusti, 2007 klockan 18:22 1

  Hej där! Tack så mycket för kommentaren i min blogg! Vilken fin sida du har! 🙂 Här ska jag definitivt titta in igen.
  Blåsiga, regniga hälsningar från mig i Gävle

 2. Det här sa Tessan den 28 augusti, 2007 klockan 18:49 2

  Haha fan va roligt att kunna hyra en man, det vill jag också göra!

 3. Det här sa Cia den 28 augusti, 2007 klockan 19:08 3

  Kjellinskan: Tack hoppas du kommer gilla innehållet också.

  Tessan: Det måste ju vara en strålande affärsidé att importera… Finns säkert par där båda har tummen mitt i handen och kan hon då få till det med en annan man utan att det blir slitningar i förhållandet 😉

 4. Det här sa Pia (Pimli) den 28 augusti, 2007 klockan 20:01 4

  (Susnet är grinigt idag. Alla sidor, som använder Susnets statistik, tar lång tid att öppna. Så även min.)

  Själv har jag sambo och då är det ju så att man ibland önskar att man kunde hyra in en man – bara när man behöver eller har lust 😉

 5. Det här sa Cia den 28 augusti, 2007 klockan 20:26 5

  Pia: Undrade just vad det berodde på… Nu fick Susnet sparken … kanske lägger till det igen senare.

 6. Det här sa Spicey den 5 september, 2007 klockan 23:46 6

  Såg ni inte programmet om oskulder i England. Hon hyrde en man för att ta hennes oskuld 🙂

 7. Det här sa Cia den 6 september, 2007 klockan 10:32 7

  Spicey: Nej det programmet såg jag inte. Å andra sidan vore det inget problem att hitta en man för tillfällig sex… Det är det andra som just nu känns mycket viktigare som borde finnas att köpa på burk någonstans!