Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Betala med egendesignat kreditkort.

Skrivet av den 23 augusti, 2007 i Svammel

Kreditkort med egen designYupp jag minns att i USA kunde man ha vilken design man ville pĂ„ sina checkar. Nu kan man ha sin egen design pĂ„ sitt kreditkort
 i alla fall Handelsbankens Allkort och bara via deras hemsida. Jag har tĂ€nkt sĂ€ga upp mitt allkort sĂ„ det Ă€r inte intressant för mig men om de sĂ„ smĂ„ningom Ă€ven lĂ„ter mig designa mitt eget bankkort kommer jag att göra det, bara av den enkla anledningen att jag kan och fĂ„r. Plus att jag alltid skulle ha en bild pĂ„ mina illbattingar med mig!

Eller varför inte skapa sitt eget guldkort att flasha upp 😉

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Betala med egendesignat kreditkort.”

  1. Det här sa Emma den 25 augusti, 2007 klockan 17:14 1

    Jag vill ocksĂ„ ha ett egendesignat kort, men orkar inte byta bank igen 😉 MĂ„ste tacka för den fina kommentaren hos mig 🙂 Kram/Emma