Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

OĂ€kta diamanter?

Skrivet av den 22 augusti, 2007 i Skor

För mig som Ă€r skotokig Ă€r det hĂ€r ju en lösning som Ă€r bĂ„de snygg och praktisk. Jag förstĂ„r att de Ă€r utsĂ„lda för tillfĂ€llet. GenomtĂ€nkta dĂ„ de öppnas i fronten. Jag har helt vansinnigt dĂ„ligt med plats för skor och klĂ€der dĂ„ det bara finns tvĂ„ riktigt smĂ„ garderober i min lilla etta. Kikar alltid efter smarta lösningara som inte förfular. Fast Det Ă€r ju sĂ„ att jag har rĂ€tt trista gympadojor ocksĂ„ och inte bara festskor som pryder sin plats
 sĂ„ ett skoskĂ„p kanske Ă€r den enda lösningen i alla fall
 om jag bara hade nĂ„gonstans att stĂ€lla det dvs. Fast visst ser lĂ„dorna ut som smĂ„ diamanter som skulle bringa lite glamour till mitt liv!?!

SkolÄda

 

Ingen har tyckt till än