Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tisdagstema – Grön, v.34

Skrivet av den 21 augusti, 2007 i Tisdagstema

Drömprinsen i grönt?

Drömprinsen i grönt? Är det han, dinglar nyckeln till mitt hjĂ€rta runt hans hals? Jag hoppas i alla fall att han finns dĂ€r i min framtid.

(Min toppbild av bron skulle ocksÄ platsat till det hÀr temat)

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tisdagstema – Grön, v.34”

 1. Det här sa Catarina den 21 augusti, 2007 klockan 22:14 1

  Gud, ja. Det hoppas jag med.
  Jag Ă€r inte alls nöjd med min nyblivna singelstatus…

 2. Det här sa Stjerndorff den 21 augusti, 2007 klockan 22:48 2

  Fin bild! En riktig liten drömprins! 🙂

  Tack för din fina kommentar pÄ min blogg, ocksÄ.

 3. Det här sa heidi den 21 augusti, 2007 klockan 23:33 3

  SĂžt drĂžmprins : )

 4. Det här sa vildĂ€ngel den 22 augusti, 2007 klockan 7:13 4

  Det finns en mening med att ”mĂ€rka” bilden, normalt brukar jag lĂ€gga copyrighttexten över bilden i mitten men ibland vill jag inte det utan vĂ€ljer dĂ„ att mĂ€rka bilden pĂ„ annat sĂ€tt… Ett sĂ€tt att skydda sina bilder lite grann för ingen vill nog ”lĂ„na” en vacker bild med ett stort ord pĂ„ – lika lite som de lĂ„nar en bild med textraden copyright i mitten. Men visst vet jag att det sĂ€nker ”vĂ€rdet” av bilden lite grann, det Ă€r dock en medveten ”risk” jag tar *s* TAck för din kommentar hos mig.

 5. Det här sa Lekne den 22 augusti, 2007 klockan 11:29 5

  vilken fin bild!
  Gillar fö hela din sida! Snygg layout!
  Ha en fin dag!

 6. Det här sa -Anne- den 22 augusti, 2007 klockan 13:21 6

  Åh, han ser ju mysig ut! =)

 7. Det här sa att ha det gott den 22 augusti, 2007 klockan 14:20 7

  Vilken sötnos Klart han kommer

 8. Det här sa Anders B den 24 augusti, 2007 klockan 8:48 8

  Det var en riktig sköning! 🙂
  Mycket vÀl valt motiv som passar temat perfekt.

  Personligen skulle jag nog skippat blixten dock.

 9. Det här sa Pia (Pimli) den 24 augusti, 2007 klockan 22:04 9

  SnĂ€lla saker du sĂ€ger om mina bilder. Jag tar helt enkelt vÀÀÀldigt mĂ„nga kort och alltid Ă€r det nĂ„gra som blir bra. Senaste temat stĂ€llde jag ner kameran i grĂ€smattan och tog bilden i ’myrperspektiv’. DĂ„ blev det sĂ„ dĂ€r fantastiskt grönt. SĂ„ ser det alltsĂ„ ut nere i grĂ€smattan. Har jag aldrig tĂ€nkt pĂ„ förut.

  Söt prins pÄ din bild.

  Och sĂ„ mĂ„ste jag hĂ„lla med en tidigare kommentar hĂ€r. Du har sĂ„ himla snyggt hĂ€r i bloggen. Ren, vacker och behaglig design. FĂ„r mig att kĂ€nna att det börjar bli dax att Ă€ndra min 😉

  Önskar dig en skön helg!
  /Kram