Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tisdagstema – Busig, v.33

Skrivet av den 14 augusti, 2007 i Tisdagstema

Jag busar framför webcamen

Postat 19:45 H har alltid tyckt om mina ben, helst med lena nylonstrumpor som avslutas i spets pÄ lÄret och i höga klackar. SÄ en dag bestÀmde jag mig för att busa med honom framför kameran som en riktig retsticka. Jag har gjort en gif av fem av de bilderna som togs den dagen.

BusigPostat 16:52 Nu Ă€r jag verkligen vĂ€ldigt busig, som surfar in pĂ„ tisdagstema pĂ„ jobbet…

Men jag uppdaterar nog med en busigare bild nÀr jag kommer hem!

SÄ nu Àr det uppdaterat och klart. jag förminskar den hÀr busbilden dÄ den faktiskt inte Àr sÀrkillt intressant i sig som bild.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tisdagstema – Busig, v.33”

 1. Det här sa Pia (Pimli) den 15 augusti, 2007 klockan 0:31 1

  Hej!

  Visst Ă€r tisdagstema en kul idĂ©! Och jĂ€ttekul att du gillar mina bilder. Har förstĂ„ss kikat pĂ„ dina ocksĂ„. Bilden pĂ„ sammanslingrade sovande katter i sĂ€ngen Ă€r fullkomligt underbar! Och missetassen Ă€r verkligen SÖT!

  SĂ„ har jag lett Ă„t listan över hur mĂ€n fungerar. FörstĂ„ss. Och upptĂ€ckt att jag inte Ă€r ensam om att ha lĂ„g motivation nĂ€r det gĂ€ller trĂ€ning. Inte för att jag har nĂ„gra extrakilon, men man kan ju behöva trĂ€na för det. Suck. Det Ă€r nog det största abret i min tillvaro 😉

 2. Det här sa Cia den 15 augusti, 2007 klockan 9:06 2

  Mmm jag gillar verkligen tisdagstema (EFIT Àr ocksÄ intressant tyvÀrr kÀnns det som man oftast jobbar nÀr det Àr sÄ dÄ blir temat trist till slut. GIllar dock att kika in hos andra)

  Vissa bilder Àr intressantare Àn andra nÀr det gÀller tisdagstema. Jag gillar dina för det ligger bÄde tanke och teknik bakom dem. Jag har fokuserat mest pÄ tanke. Men teknik kanske kommer hos mig med med tiden. Ja kissebilderna brukar generera flest Ohhhs och Ahhhs

 3. Det här sa Snigel den 15 augusti, 2007 klockan 9:47 3

  Du hade en vĂ€ldigt busig variant av temat busig! 😉

 4. Det här sa -Anne- den 15 augusti, 2007 klockan 12:11 4

  Hihi, det var en lite annorlunda tolkning efter alla hundar, katter och barn… =D

 5. Det här sa Ingrid den 15 augusti, 2007 klockan 13:43 5

  MĂ„nga hunder, katter och busiga barn har det varit, du fick till det lite annorlunda, kul!