Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bambi borde dö

Skrivet av den 14 augusti, 2007 i Svammel

MĂ€nniskan Ă€r en rĂ€tt blodtörstig best. Även jag, redan som liten föredrog jag en vĂ€lhĂ€ngd, mör och framför allt blodig biff, du vet en sĂ„n dĂ€r som bara varit nere i pannan och vĂ€nt. Kikade in hos Diana hon hade visst lĂ€st att Alexander Pichushkin aka schakmördaren lĂ€r ha sagt ”Ett liv utan att döda, Ă€r som ett liv utan mat” Förr var man tvungen att döda för mat. Han hadde nog missuppfatat det hela eller sĂ„ var det bara allmĂ€nt genfel nĂ€r han mixades ihop.

Jag skulle sĂ„ klart inte döda en mĂ€nniska i annat Ă€n sjĂ€lvförsvar (Ingen pacifist i den bemĂ€rkelsen). Jag skulle dĂ€remot kunna döda ett djur för att Ă€ta. Har funderat pĂ„ jĂ€garexamen en gĂ„ng i tiden. Mest för att jag och Bambi inte alls Ă€r kompisar. NĂ€r jag bodde i hus hade nĂ€mligen Bambi de fula ovanorna att klampa in pĂ„ min tomt och Ă€ta mina blommor och buskar och som betalning lĂ€mna Sveriges farligaste djur (fĂ€stingen) efter sig som betalning. Skulle sĂ„ klart ha gillat bĂ„de sadel, stek och fĂ€rs. PĂ„ det sĂ€ttet har jag full förstĂ„else för Runars lilla snedsteg frĂ„n jaktlagen för rĂ€tt mĂ„nga Ă„r sedan nu. SĂ„ i det fallet gĂ€rna döda och Ă€ta… i annat fall föredrar jag nog att det jag Ă€ter kommer frĂ„n charken eller fruktdisken

Ingen har tyckt till än