Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Desperat (ung) kvinna söker

Skrivet av den 8 augusti, 2007 i Pryllebb

GryningslampaGahhaaa nu har det hĂ€nt för första gĂ„ngen pĂ„ den hĂ€r sidan midsommar (VĂ€grar skriva hösten 
 för den Ă€r vĂ€l inte hĂ€r Ă€n?) Jag har försovit mig. Jag Ă€r i desperat behov av ljus pĂ„ morgonen. Solen gassar helt obarmhĂ€rtigt pĂ„ dagarna vilket gör att persiennerna nĂ€stan Ă€r konstant neddragna under sommaren om jag inte kommer ihĂ„g att dra upp dem pĂ„ kvĂ€llen. Sen smyger sig höst och vintermörkret pĂ„ och det betyder Ă€nnu mindre ljus. Jag behöver en gryningsklocka och det pĂ„ momangen!  Det vĂ€rsta med dem Ă€r att de Ă€r sĂ„ fula att de inte plattsar i det berömda folkhemmet, Ă€n mindre om jag fĂ„r tummen ur och skapar drömhemmet!
Den hĂ€r har fĂ„tt design pris i England, domarna hade med all sĂ€kerhet tillbringat ett par timmar pĂ„ puben innan det beslutet fattades! Tar tacksamt emot förslag pĂ„ en bĂ€ttre lösning. Men det hĂ€r ser ut att vara mitt bĂ€sta val
 Vi fĂ„r vĂ€l se hur desperat jag verkligen Ă€r nĂ€r det riktiga höstmörkret faller.

Ingen har tyckt till än