Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vaccinerad mot tjejporr?

Skrivet av den 8 augusti, 2007 i Svammel

IKEA-katalogen 2008Det fanns en tid dÄ jag slÀngde mig över IKEA katalogen som en möbel-junkie. I flera timmar kunde jag sitta med nÀsan i den för att fÄ min fix. Fast nÄgot djupare beroende kan jag inte ha fallit in i för nÀr Ären gÄr sÄ kÀnns det mer som om jag blivit vaccinerad. NÀr katalogen kom i Är Äkte den direkt in pÄ toan. Perfekt lÀsning dÀr dÄ den inte innehÄller nÄgot man mÄste lÀsa klart.

Jag antar att katalogen kunde ses som en damtidning i motsvarighet till herrtidningarna Lektyr och Fib Aktuellt. Men det var för lĂ€nge sedan. IKEA bjuder helt enkelt inte pĂ„ nĂ„gra överraskningar och hur kul Ă€r det att porra med fotpallen Arild? Vissa dagar mĂ„ste de dĂ€r tvĂ„ kvinnorna som sitter nere i Älmhult och har som heltidsjobba att filura ut lĂ€mpliga namn till alla produkter gĂ„ pĂ„ nĂ„gon form av stimulerande medel i aningens för höga doser.

Jag blir helt enkelt inte sÀrskilt imponerad av IKEAs möbler, egentligen har jag nog aldrig varit det. Vardagsporslin, handdukar och vÀrmeljus handlar man pÄ IKEA. Nej föresten jag tar tillbaks det, handdukar gÄ inte heller att köpa dÀr lÀngre dÄ de envisas med att inte ha en mjuk fÀrgskala pÄ nÄgot de tillverkar. Ni som vill fördjupa er i IKEA porr kan ju surfa runt i IKEAS katalog. SjÀlv försjunker jag mycket hellre in i lite Fransk erotik & Amerikansk sensualism.

Ingen har tyckt till än