Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

I behov av slavdrivare?

Skrivet av den 9 augusti, 2007 i Ytligt

Jag har alltid avskytt gymnastiken i skolan. Är inte direkt nĂ„gon bollbegĂ„vning sĂ„ jag kĂ€nde mig alltid klumpig och omotiverad. Det och lite andra hĂ€ndelser ledde troligen till att jag tappade det lilla intresse jag hade nĂ€r det gĂ€ller trĂ€ning. Jag trivdes bĂ€ttre hemma med nĂ€san i en bok, det tycktes dock inte ha nĂ„gon inverkan pĂ„ min vikt. Jag har med andra ord inte alltid varit en otrĂ€nad blobb. Rasade i vikt nĂ„got helt oförskĂ€mt nĂ€r jag var 13, vart rent av sĂ„ pinnig att det nĂ€stan sĂ„g ohĂ€lsosamt ut.

Tunn och tanig var jag sedan tills jag Äkte som utbytesstudent i Florida. Första halvÄret gick faktiskt riktigt bra dÀr, kanske för att jag sprang en liten kort runda nÀstan varje kvÀll + att jag hade PE ( Physical Education) varje dag. Sen började mina knÀn att knÀppa och ömma och Jag hade mer konst pÄ schemat andra terminen och ingen PE alls. DÄ small det till 12 kg pÄ ett halvÄr. Ser jag tillbaks pÄ bilder sÄ var det inte oklÀdsamt att fÄ lite mer hull pÄ kroppen, men lagom Àr ju bÀst.

Sen har Ären fÄtt lÀgga pÄ ett kilo hÀr och ett dÀr. Det Àr faktiskt sÄ att man knappt mÀrker att det hÀnder. Speciellt som min sjÀlvbild visar det dÀr skelettet jag en gÄng var. Det Àr egentligen bara pÄ foton och ibland framför spegeln jag ser att det finns stÀllen som Àr lite vÀl runda. Jag vet att jag borde göra nÄgot men har blivit brÀnd av SATS dÀr jag varit medlem tvÄ ggr. KnÀn och leder har inte förbÀttrats utan snarare förvÀrrats och konditionen ska vi inte tala om, finns det en minusskala?

Är jag lat? Nja lat vet jag inte men förbannat bekvĂ€m och dĂ„ finns det bra undanflykter. Framför allt Ă€r det lederna som spökar men simning lĂ€r ju vara skonsamt. Tar mig inte rĂ„d att börja simma, sen Ă€r jag ju som jag sa bekvĂ€m man ska ju ta sig till simhallen, byta om , simma, duscha mm. Sen Ă€r ju hela dagen slut och allt man har gjort Ă€r jobbat och trĂ€nat (inget av dem stĂ„r pĂ„ min lista över vad som gör livet vĂ€rt att leva). Nej mitt största problem Ă€r nog motivationen. M har kört med en personlig trĂ€nare under nĂ„got Ă„r snart och hon har fĂ„tt peppa honom ibalnd, det ger synliga resultat. I dag surfade jag pĂ„ personliga trĂ€nare
 Det blir svĂ„rare och svĂ„rare att komma igĂ„ng dĂ„ jag verkligen avskyr tanken pĂ„ trĂ€ning och skĂ€ms över att jag inte tagit tag i det tidigare
och sĂ„ gĂ„r tiden yttreligare


Kanske, kanske kan jag ta mig rĂ„d att skaffa en nĂ€r jag betalat av min kamera (Ytterligare en ursĂ€kt… om Ă€n högst verklig för mig). Just nu har jag aningens mer motivation Ă€n vanligt synd att jag inte kan ta tillvara pĂ„ den och skaffa mig en alldeles egen slavdrivare.

Ingen har tyckt till än