Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fantastiska 4an om mig.

Skrivet av den 6 augusti, 2007 i La Femme,Listigt

PĂ„ uppmaning av Junitjejen Har jag faktiskt fĂ„tt fram ytterligare en lista om mig… om nĂ„gon nu skulle vara nyfiken.

Fyra jobb jag haft:
1. SÀljare av portabla mÀsslösningar (Nuvarande jobb)
2. Egenföretagare och mediemogul 😉  (Absint Media)
3. MutimediaprogrammeringslÀrare (Capital School of Multimedia)
4. Webb (Creator Momentum)

Fyra platser jag bott pÄ:

1. Stockholm
2. Melbourne, Florida
3. Enköping
4. Ingarö

Fyra tv-serier jag gillar att se pÄ:
1. Gilmore Girls
2. Extreme Home Makeover
3. Svenska inredningsprogram
4. Oprah (GÄr dock pÄ dagtid sÄ det blir sÀllan)

Fyra platser jag varit pÄ semester:
1. New York
2. Kreta
3. Florida
4. Bergodalbaneresa genom Europa

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Matrix
2.
3.
4.

Fyra websiter jag besöker dagligen:
1. Superstart
2. Min blogg
3. Företagets hemsida
4. Bloggsurfar

Fyra favoritrÀtter:
1. Hs kyckling
2. Sataykyckling
3. Min kötfÀrssÄs
4. Sushi

Fyra stÀllen du hellre skulle befinna dig just nu:
1. I ett nytt och avbetalat hem 😉
2. Maldiverna
3. Hawaii
4. San Fransico

Fyra personer som jag vill svarar pÄ detta:
1-4. De som lÀst sÄ hÀr lÄngt och har en egen blogg!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fantastiska 4an om mig.”

 1. Det här sa Michelle den 6 augusti, 2007 klockan 22:17 1

  Jag menar mest att du ”sĂ€ger till” folk att rösta pĂ„ dig. Inget fel med det, men det mĂ€rks ju av ganska tydligt dĂ„ du pĂ„ bara nĂ„gra sekunder förflyttar dig frĂ„n kanske 5e plats till 1a pĂ„ bloggtoppen, och med mĂ„nga röster mer Ă€n alla andra 😉

 2. Det här sa Cia den 6 augusti, 2007 klockan 22:31 2

  Tja sĂ„ lĂ€nge de besöker min sida och röstar dĂ€rifrĂ„n Ă€r det ju i sin ordning. FörstĂ„r inte varför det bekymrar dig. Jag har haft min site sedan 2001 och som sagt jag har flera nĂ€tvĂ€nner som i alla fall tittar in minst en gĂ„ng om dagen (Oftast nĂ€r jag Ă€r online) Men jag kan bestĂ€mma över om nĂ„gon vill rösta eller inte Jag brukar dock be dem gĂ„ in pĂ„ siten och rösta…SĂ„ klart!

 3. Det här sa Michelle den 6 augusti, 2007 klockan 23:01 3

  Jag menade ingenting illa frĂ„n början alltsĂ„. Jag gör precis samma sak, och de flesta andra pĂ„ bloggtoppenlistan ocksĂ„. Jag menade mest att vara lite rolig dĂ„ jag skrev ”fiskat röster” frĂ„n första början. Men du förstod nog inte humorn i det hela. Och sedan verkade det ju faktiskt inte vara sĂ„ med dig heller, sĂ„ dĂ„ var det inte lika kul ;P

 4. Det här sa Michelle den 6 augusti, 2007 klockan 23:25 4

  Hehe jag tryckte bara pĂ„ den för att se hur listan sĂ„g ut. Men tryckte jag verkligen pĂ„ dĂ„lig? Hah. Det var inte meningen sĂ„ alltsĂ„. Jag har inte lĂ€st din blogg och kan dĂ€rför inte sĂ€ga nĂ„got. ÄnsĂ„lĂ€nge. 🙂

 5. Det här sa Cia den 6 augusti, 2007 klockan 23:33 5

  Ja precis sĂ„ tryckte du.. nĂ„ dĂ„ vet jag att jag inte ska tĂ€nka mer pĂ„ det 😉 Förens jag fĂ„r ett ”riktigt” omdömme