Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Hjälp! – Mer klös

Skrivet av den 7 augusti, 2007 i Kattifnattarna

Kissarna och jag är överens omatt det är dags att byta ut deras klösträd då det de har är i det närmaste söndertrasat. I Princip gillar vi det vi har både jag och kissarna men det finns helt klart utrymme för förbättringar i designen. Kan någon föresten svara på varför klösträd oftast är så fula? Corner Cat Tree FurnitureSuper cornerSå fula att man nästan kräks, med sina svarta tassmönster på rosa som inte alls smälter in i något normalt vardagsrum. Dessutom är de alltid klädda i konstmaterial vilket gör att det kan spraka rätt rejält på vintern när jag och illbattingarna ska mysa lite. Just nu har vi ett mörkgrått och hyfsat neutralt träd. Men jag skulle vilja ha ett ljust träd (ljusa katter lämnar ljust hår… behöver ju inte lysa ”nyhårat” hela tiden!). Har funderat på att klä om det som vi har fast det är rätt rackigt. Har surfat runt lite och faktiskt hittat ett par acceptabla. Tycker faktiskt att katt-tassträdet i den här tappningen är riktigt OK. Kankse för att jag gillar grönt och att det är mjuka varma färger. Det som saknas är förståss ett kryp in till ulltussarna. Vilket skulle ni välja? och vilka är argumenten för respektive emot?

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hjälp! – Mer klös”

 1. Det här sa Daniel den 7 augusti, 2007 klockan 5:07 1

  Finns det möjlighet skulle jag rekommendera att du bygger själv. Man kan göra fantastiska saker för sina husdjur med lite hammrande.

 2. Det här sa Cia den 7 augusti, 2007 klockan 9:36 2

  Mmmm men jag är inte så händig. I alla fall när jag inte har verktyg eller plats.

 3. Det här sa Ladyhawke den 14 augusti, 2007 klockan 16:42 3

  Klösbrädan till vänster är sötast, men den andra har ett mysigt krypin. Kanske den högra smälter in i inredningen hemma bättre.

  Lycka till med köpet !

 4. Det här sa Cia den 14 augusti, 2007 klockan 20:27 4

  Oj du tänker precis som jag! Den vänstra är ju lite mindre och skulle inte äta upp hela rumet… men tja den högra är kanske mysigast för kissarna… Varför kan ingen hjälpa mig att bygga ett om jag designar det? 🙁

 5. Det här sa Snigel den 15 augusti, 2007 klockan 10:33 5

  Jag skulle välja det högra, mest för att det verkar stabilare på något vis. Med tanke på tyngdpunkt och så, alltså. När tre kissar klättrar, klänger och hoppar måste det stå stadigt. 😉

 6. Det här sa Cia den 15 augusti, 2007 klockan 10:41 6

  Tja det är egentligen bara 2 som busar men det verkar vara en majoritet som talar för den ;-). M tyckte också att den verkar bäst. får väl kolla upp om de levererar till Sverige.