Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Global uppvÀrmningsanpassning

Skrivet av den 2 augusti, 2007 i Skor

ÖversvĂ€mmningar efter extrema regn
 Med den mĂ€ngd vatten som vĂ„ra smĂ€ltande glaciĂ€rer bjuder oss pĂ„ Ă€r det sĂ„ klart helgalet att tĂ€nka konsumtion. Jag kan i alla fall inte lĂ„ta bli att fundera över vem som verkligen skulle köpa dessa skor. Bildens fotograf Ă€r anonym men om man kikar i fönstret ser man en nummerplĂ„t. Fotot skulle med andra ord kunna vara taget i Belgien!? SĂ„ finns det nĂ„gra hugade belgi-skor kanske? 😉

High tide heels

 
Nja troligen Ă€r det ju mer konceptskor och inget som verkligen finns till försĂ€ljning. De ser inte ut att ha nĂ„got direkt stöd genom sjĂ€lva skon. Högklackade simfötter lĂ€r dock ha varit gĂ„vĂ€nliga under en modevisning redan 2002 i Australien dĂ„ designade av Lisa Carney (Bilden tagen av Peter Rae som jag tyvĂ€rr inte fĂ„tt tag pĂ„, sĂ„ bilden Ă€r stulen
 SkĂ€ms lite! Jag ber alltid om lov eller köper mina bilder i normala fall). Lisas skor var dock inget som var tĂ€nkt för marknaden utan koncept skor Ă€ven de. Som daglig besökare har ni nog börjat fatta vidden av min skofetish men de hĂ€r skorna skulle det dröja innan ni sĂ„g mig i. Fast bjuder nĂ„gon mig pĂ„ en resa till maldiverna kan jag eventuellt tĂ€nka mig ett par att snorkla i *ler*.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Global uppvĂ€rmningsanpassning”

 1. Det här sa Michelle den 5 augusti, 2007 klockan 13:01 1

  Fiskat röster? 😉

 2. Det här sa Cia den 5 augusti, 2007 klockan 13:36 2

  Med det hĂ€r inlĂ€gget? Tror inte det Ă€r en magnet 🙂

 3. Det här sa Junitjej den 6 augusti, 2007 klockan 7:49 3

  Vilken snygg blogg du har! I LIKE IT!

 4. Det här sa Michelle den 6 augusti, 2007 klockan 10:26 4

  Nej överhuvudtaget sÄklart!

 5. Det här sa Cia den 6 augusti, 2007 klockan 10:35 5

  Michelle: *ler* Jo jag utnyttjar sÄ klart mina vÀnner för att bygga trafik till sidan. För nÄgra Är sedan mÀr jag enbart skrev pÄ engelska, innan jag hade min inaktiva period hade jag ca 2000 besökare om dagen (DÄ hade jag ju en internationell lÀsekrets + att webcamen stod pÄ 24/7).
  Jag ska se hur mycket jag kan aktivera sidan igen :-). Kan ju anvÀnda de kontakterna nu igen.

 6. Det här sa Cia den 6 augusti, 2007 klockan 23:11 6

  Arggghhh
  Michelle: Äntligen fattar jag skĂ€mtet… Fiskat…som leder till simfötter eller tvĂ€rt om…