Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tisdagstema – Stökigt, v.31

Skrivet av den 31 juli, 2007 i Tisdagstema

Rörigt New York Stökigt New York 

New York, förvÄnandsvÀrt lungt och stÀdat pÄ morgonen men pÄ kvÀllen blev det förfÀrligt stökigt kring turistfÀllorna.

Min obÀddade sÀng 31/7-2007

Äkta vardagsstök precis innan jag sprang till bussen i morse… SĂ€ngen blir sĂ€llan, i det nĂ€rmaste aldrig bĂ€ddad.
Jag har hört att det lÀr vara bra för sÀngen dock. Klappar mig pÄ axeln för att jag Àr sÄ duktig. *flinar*

Katthanduk/sÀng/myshörna

Som synes i bilden ovanför sĂ„ trivs kissarna bra pĂ„ sin sida sĂ€ngen men nĂ€r jag kom hem frĂ„n NY lĂ„gg min strandhanduk pĂ„ golvet. Den blev snabbt adopterad av kissrna och nu ligger den som en permanent stökhög i hallen för att de Ă€lskar att gosa in sig i den, busa med den och framför allt klösa sönder sĂ„ att den verkligen blir en oatraktiv trasa. NĂ„got jag inte har fotat men som tillhör mitt vardagsstök Ă€r kissetussarna som kommer fram direkt efter att man dammsugit igen… Det blir snabbt smĂ„ kattungar som yr runt men det fĂ„r man helt enkelt lĂ€ra sig leva med 😉

Har sĂ„ klart besparat er min disk… kan vara för att jag faktiskt har diskat undan det mesta sĂ„ förnĂ€rvarande har jag inte mitt riktiga diskberg för allmĂ€n beskĂ„dan.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tisdagstema – Stökigt, v.31”

 1. Det här sa Ingrid den 31 juli, 2007 klockan 10:57 1

  Det dÀr med kattussar kÀnner jag vÀl igen. Maken gillar att sitta och klia katterna sÄ att kattpÀlsen yr.

 2. Det här sa Cia den 31 juli, 2007 klockan 11:38 2

  Det vĂ€rsta Ă€r att kattussarna kommer utan kli, klapp och gos… Det bara Ă€r dĂ€r nĂ€r man vĂ€nder ryggen till… Jag Ă€r inte sĂ€ker pĂ„ att det ens kommer frĂ„n katterna…det har funnits tillfĂ€llen dĂ„ jag tror att det finns en liten kattluddsfabrik under sĂ€ngen som med ljĂ€mn tackt puffar ur sig tussar.

  ~PUFF~ ~PUFF~

 3. Det här sa Ingrid den 31 juli, 2007 klockan 12:28 3

  Grattis till rökuppehÄllet! Hoppas att du fixar det. Kram

 4. Det här sa Cia den 31 juli, 2007 klockan 15:40 4

  Ja 33 dagar nu… Ă€r som en medlem i AA, tar en dag i taget och rĂ€knar dem och skryter om det. SĂ„ att jag fĂ„r skĂ€mmas ordentligt om jag faller dit.

 5. Det här sa Loppa den 31 juli, 2007 klockan 17:32 5

  *Skrattar gott Ät allt * Jag kör oxÄ med den dÀr sÀngfilosofin !

 6. Det här sa Cia den 31 juli, 2007 klockan 18:48 6

  Ohhh filosofi? Jag tar det som högst allvarliga fakta… Försöker ocksĂ„ inbilla mig att det Ă€r direkt farligt och ohĂ€lsosamt att bĂ€dda! 😉