Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Halvfabrikatens Drottnings kokbok

Skrivet av den 30 juli, 2007 i Köket

Skapa en egen kokbokJag har under flera Är sagt att jag ska ge ut en kokbok som heter Halvfabrikatens Drottning, jag skulle bara hitta en intresserad förlÀggare. Nu har jag hittat en villig förlÀggare Àven om den troligen inte kommer att distribueras i mer Àn ett exemplar.

NÀr jag var gift plockade jag ofta pÄ mig Arlas receptförslag i butiken, jag har slutat med det nu dÄ det oftast bara Àr ett recept jag verkligen vill laga sjÀlv. Sen ligger de dÀr glömda i nÄgon lÄda och tar plats. Arla har i alla fall fattat grejen, de har skapat en sajt dÀr du sjÀlv kan plocka ihop din egen kokbok med bÄde egna recept och bilder samtidigt som du har tillgÄng till deras stora receptsamling. Genialt!

Den gÄr att fÄ som ringpÀrm eller som inbunden, och DIN receptbok med DINA favorecept kommer inte att bli dyrare Àn t.ex. Nigella Lawsons till normalpris. Vilken present att ge bort! Kan tÀnka mig att ge den till det nygifta paret, inflyttningspresent eller mamma. Fat frÀmst Àr det ju en present till mig.

Just nu har jag faktiskt en pÀrm jag stylat med egendesignad framsida och rygg dÀr jag stoppar in mina favorecept i kladdtÄliga plastfickor och det funkar ju vÀldigt bra dÄ jag kladdar rÀtt mycket nÀr jag lagar mat. Men Àr övertygad om att matlagningsglÀdjen skulle öka om jag hade en fin bok!

Min bok kommer nog inte bli klar Ă€n pĂ„ ett bra tag dĂ„ jag vill peta och tĂ€nka efter ordentligt men ser fram emot resultatet. Om nĂ„gon vill ha en kopia nĂ€r den Ă€r klar tar vi det dĂ„ 😉

Blev du sugen? I sĂ„ fall kan du gĂ„ till Arlas hemsida skapa ett konto och vĂ€lja gör din egen kokbok i ïżœ?drop-down-menynïżœ? under ïżœ?Mina sidorïżœ? och sĂ€tt ihop din egen kokbok.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Halvfabrikatens Drottnings kokbok”

  1. Det här sa -Anne- den 30 juli, 2007 klockan 16:41 1

    Men det dÀr lÀt ju faktiskt bra! MÄste kollas!

  2. Det här sa Cia den 30 juli, 2007 klockan 18:08 2

    Kul att inspirera!

  3. Det här sa Daniel den 30 juli, 2007 klockan 21:41 3

    Kul ide.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?