Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Halvfabrikatens Drottnings kokbok

Skrivet av den 30 juli, 2007 i Köket

Skapa en egen kokbokJag har under flera år sagt att jag ska ge ut en kokbok som heter Halvfabrikatens Drottning, jag skulle bara hitta en intresserad förläggare. Nu har jag hittat en villig förläggare även om den troligen inte kommer att distribueras i mer än ett exemplar.

När jag var gift plockade jag ofta på mig Arlas receptförslag i butiken, jag har slutat med det nu då det oftast bara är ett recept jag verkligen vill laga själv. Sen ligger de där glömda i någon låda och tar plats. Arla har i alla fall fattat grejen, de har skapat en sajt där du själv kan plocka ihop din egen kokbok med både egna recept och bilder samtidigt som du har tillgång till deras stora receptsamling. Genialt!

Den går att få som ringpärm eller som inbunden, och DIN receptbok med DINA favorecept kommer inte att bli dyrare än t.ex. Nigella Lawsons till normalpris. Vilken present att ge bort! Kan tänka mig att ge den till det nygifta paret, inflyttningspresent eller mamma. Fat främst är det ju en present till mig.

Just nu har jag faktiskt en pärm jag stylat med egendesignad framsida och rygg där jag stoppar in mina favorecept i kladdtåliga plastfickor och det funkar ju väldigt bra då jag kladdar rätt mycket när jag lagar mat. Men är övertygad om att matlagningsglädjen skulle öka om jag hade en fin bok!

Min bok kommer nog inte bli klar än på ett bra tag då jag vill peta och tänka efter ordentligt men ser fram emot resultatet. Om någon vill ha en kopia när den är klar tar vi det då 😉

Blev du sugen? I så fall kan du gå till Arlas hemsida skapa ett konto och välja gör din egen kokbok i �?drop-down-menyn�? under �?Mina sidor�? och sätt ihop din egen kokbok.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Halvfabrikatens Drottnings kokbok”

  1. Det här sa -Anne- den 30 juli, 2007 klockan 16:41 1

    Men det där lät ju faktiskt bra! Måste kollas!

  2. Det här sa Cia den 30 juli, 2007 klockan 18:08 2

    Kul att inspirera!

  3. Det här sa Daniel den 30 juli, 2007 klockan 21:41 3

    Kul ide.