Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

TelefonÄngest Nokia N76 vs Sony Ericsson w880i

Skrivet av den 12 maj, 2007 i Pryllebb

Nokia vs Sony EricssonHjĂ€lp! Min telefon har sagt upp sig och funkar numer endast som vĂ€ckarklocka med laddaren i. Den indikerar att batteriet Ă€r slut efter bara nĂ„gon timme eller mindre suck. SĂ„ i princip borde samtalstiden vara det avgörande i mitt val av ny telefon
 men det Ă€r det inte
 Jag Ă€r Nokia-tjej. Nu har ju inte ens den Nokia telefonen jag i sĂ„ fall vill ha kommit ut pĂ„ marknaden (den Ă€r KRAFTIGT försenad). SĂ„ det gör ju att Sony Ericssons aktier vĂ€xer. Men Sony Erikson har vidriga laddare massor med pinnar som kan gĂ„ av och fler hĂ„l och kontakter som kan gĂ„ sönder, dĂ€r har Nokia verkligen tĂ€nkt till!

headsetsDetsamma gĂ€ller headset (Nokia har super bygel bakom örat… S/E suger, dessutom Ă€r Nokias upplevelsemĂ€ssigt ca 123 ggr mindre) i alla fall om man som jag inte vill ha nĂ„gon sladd alls vilket gĂ€ller mig. Sony Ericsson har aldrig varit 100%iga nĂ€r det gĂ€ller design Ă€ven om de verkligen gjort ett uppsving sĂ„ undrar jag, kan jag ha ett Nokia headset till en S/E telefon? Men S/E har ett bluetooth-stereo-headset. Nu lyssnar jag ju aldrig pĂ„ musik i min telefon sĂ„ det Ă€r inget riktigt plus, men kanske Ă€ndrar jag mina vanor. 

Tabell 

Nu kvarstĂ„r frĂ„gan
 ska jag vĂ€nta pĂ„ en Nokia som jag inte ens vet om jag vill ha, och som faktiskt pĂ„ pappret har sĂ€mre samtal- & passningstid Ă€n den jag ska byta ut pga dĂ„liga egenskaper pĂ„ det omrĂ„det
 och det mestadels för att jag inte stĂ„r ut med Sony Ericssons obekvĂ€ma headset och dĂ„liga laddare?

Ingen har tyckt till än