Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Har jag en stalker pÄ halsen?

Skrivet av den 14 maj, 2007 i Svammel

Nu tar jag visserligen i, men i lördagsnatt klockan 3:00 blev jag uppringd av en okÀnd man som sett min hemsida och blivit intresserad, kan det kallas för stalker eller ska jag bara se det som det han sjÀlv beskrev det som ñ€?En beundrareñ€?? Jag vet verkligen inte hur jag ska ta det.
Vart gÄr grÀnsen för att nÄgon ska anses vara en stalker?
Att följa och observera en person ihÄllande, i synnerhet genom en fixeringñ€© Det kan jag ju inte anse att Àr beskrivande för personen som ringde mig. Helt klart annorlunda Àr kontakten i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?