Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ha ha… Jag nominerade mig sj√§lv

Skrivet av den 11 maj, 2007 i Svammel

¬†My site was nominated for Best Foreign Language Blog!…f√∂r det tycker jag att jag √§r v√§rd. Har k√§mpat h√•rt med min design och g√∂r det fortfarande, samtidigt som jag √§ven t√§nker p√• inneh√•ll. Helt hoppl√∂s kan ju inte sidan vara heller d√• du har hittat hit och sitter och l√§ser. Klicka p√• ”bragg badgen” och r√∂sta… Om du tycker att min blogg √§r v√§rd det f√∂rst√•ss… Lite blygsamhet smet igenom d√§r i alla fall…*flinar*

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ha ha… Jag nominerade mig sj√§lv”

 1. Det här sa MIG den 12 maj, 2007 klockan 11:49 1

  HEJ!

  Jag är inte nominerad. Jag är bara godtrogen. Ja.

  Hej då.

 2. Det här sa Cia den 12 maj, 2007 klockan 14:16 2

  Godtrogen och utan lampor har jag förstått.

  Lampor är inte hela världen, det krävs mer än så för en ljus tillvaro.

  Vänner är lampor i tillvaron!