Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ofrivilligt singel?

Skrivet av den 20 april, 2007 i Negativ

Stockholm är den singeltätaste huvudstaden i Europa. 60% av alla hushåll är singelhushåll. Beror det på att vi Stockholmare är mer oattraktiva än andra? Det kan inte hjälpas om det känns så, kan det vara så att vi inte bara låter drygare än resten av svenskarna vi kanske är det också? Hur som helst duger inte jag som jag är och då hjälper det ju helt klart inte att vara Stockholmare.

Jag vill inte se mig som singel, det är OK att bo singel bara jag får känna mig älskad. Jag vill bara ha en varm famn att krypa in i och bara vara när jag behöver det. Jag orkar inte vara jag ensam i hjärtat. Fast desperat är jag inte. Jag vill ha sällskapet och värmen från den jag älskar men han finns tydligen inte för mig.

Ingen har tyckt till än