Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Favoriten är Älsklingen

Skrivet av den 21 april, 2007 i Svammel

Kärt barn har många namn heter det. Smeknamn/öknamn några har det blivit genom åren. Mitt första smeknamn kom utav mitt flicknamn det behåller jag för mig själv. "Radar" var ett annat det lär visst ha haft att göra med min blick. Mitt riktiga namn tror för övrigt rätt många att det är ett smeknamn så det inbjuder inte till att göras om. I USA har jag blivit presenterad som "the Bitch" det skulle ha kunnat varit en förolämpning. Han kunde också ha sagt my bitch vilket han så klart inte gjorde, såna namn måste man bära upp med stolthet för att de inte ska bli fula. Har fått heta kärring också fast det har bara sagts med värme i rösten så tja det var nog positivt det med. Jag har blivit kallad Mistress och Härskarinna av ett fåtal, bara från rätt mun har det klingat vackert i mina öron. Älsklingen är det bara en som kallat mig, och det sagt med sådan kärlek i rösten att det gör ont att inte få höra honom säga det igen. Vännen är ett annat smeknamn som jag för övrigt gärna använder själv på några få utvalda. Själv har jag börjat använda älskade för att det är så varmt… det konstiga med det ordet är att om jag skulle kombinera det med vännen så låter det nedlåtande i mina öron…

Ingen har tyckt till än