Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Förbrukat hjärta

Skrivet av den 19 april, 2007 i Negativ

Att vara en älskad vän är något man ska sätta värde på, jag har flera vänner som älskar mig och som jag älskar tillbaks, men jag behöver mer. Egot i mig som vill ha mer i mitt liv än de vackra människor som finns där. Samtidigt är jag inte beredd att ge mer av mitt hjärta till någon annan än dem som redan fått en bit.

Jag är inte oförmögen att älska dem som fått av det jag har, jag kan bara inte ge mer. Mitt hjärta har redan varit slut upptaget av kärlek i många år redan, vilket också gör att jag dömt mig själv till att vara ensam med en tomhet i bröstet där hjärtat borde sitta då jag inte fått matchande bit tillbaks. Det förstärker bara min livskris halva livet har gått och jag har inget, är inget och är otillfreds med livet. För 10 år sedan blickade jag framåt idag blickar jag bakåt och ser inte längre någon framtid.

Den som fått mitt hjärta kommer att behålla för jag kan inte ta det åter. Jag har heller inget mer kvar att ge. Jag hoppas att mitt utdelade hjärta kommer att förvaltas väl och att det utdelade kommer att få vara vid liv och vårdas. Jag kommer att vårda de små hjärtbitar jag fått i utbyte för dem jag skänkt bort, för om de dör då gör jag det med. Vilket också skulle kunna vara en befrielse.

Det smärtar i bröstet att vara otillräcklig, onödig och en belastning för dem som betyder så mycket. Älska mig för den jag är, ta mig till dig för den jag är, hjälp mig att vara stark fyll mitt bröst och ta bort tomheten. Missförstå mig inte mina vänner gör att jag inte är ensam men inuti mig finns ändå ensamhetens tomhet som bara fylls av någon speciell. Hur ska jag kunna fylla den platsen när ingen vill ha den då mitt hjärta är förbrukat?

Ingen har tyckt till än