Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

I huvudet pÄ en huligan

Skrivet av den 17 april, 2007 i Svammel

Heja AIK men vinn IFK Göteborg!

Som AIKare sedan barnsben kĂ€nns det lite konstigt att skriva detta men jag hoppas IFK vinner kvĂ€llens match. Jag Ă€r en dĂ„lig supporter… Jag vet det, för jag har inte slutat att hĂ„lla pĂ„ mitt lag. Men T Ă€r IFK-fan, jag tycker det kĂ€nns bĂ„de roligare och mer rĂ€tt om han fĂ„r gĂ„ hem glad och nöjd. Undrar om det Ă€r ytterligare ett steg i min redan djupa 40-Ă„rskris? Eller sĂ„ kanske det kan sĂ€gas lite finare, kanske hĂ„ller jag pĂ„ att bli vuxen!?

Föresten en annan kommentar frÄn T som fÄtt mig att le. H berÀttade för T att jag hejar pÄ AIK varpÄ han utbrister
– jamen dĂ„ Ă€r hon ju en sĂ„n dĂ€r huligan

Ingen har tyckt till än