Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Blommor frÄn HR

Skrivet av den 30 november, 2012 i Ditt och datt

Ja ibland Ă€r man riktigt bra. Jag har fĂ„tt blommor frĂ„n jobbet nĂ€r jag varit riktigt sjuk men inte blommor i den hĂ€r kalibern. Det Ă€r HR-avdelningen som köpt in dessa fina blommor. Ja McDs HR-avdelning dĂ„ för dĂ€r jag jobbar har vi ingen HR Ă€n i alla fall. SĂ„ tack Mc Donalds eller tja det var ju S blommor frĂ„n början. Han har jobbat dĂ€r i 20 Ă„r! 20 Ă„r!!! Fast jag fick blommorna… Bra jobbat S 🙂

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Blommor frĂ„n HR”

  1. Det här sa Linda den 1 december, 2012 klockan 16:31 1

    Wow. ..vilken bukett

  2. Det här sa Cia den 1 december, 2012 klockan 17:14 2

    Ja roligt som omvÀxling till mina vanliga rosor ocksÄ.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?