Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kandelaberdrottningen

Skrivet av den 15 november, 2010 i Ditt och datt

Ja det ska bli jag det. För nĂ€r jag letade kandelaber för ett Ă„r sedan höll jag pĂ„ att bli galen, jag hittade inte alls det jag ville ha sĂ„ hade jag tur och badrumsaffĂ€ren… jo ni lĂ€ste rĂ€tt… badrumsaffĂ€ren sĂ„lde en jag gillade.

Men sÄn tur kan man ju inte alltid ha. SÄ M och jag skapade en blogg pÄ kandelaber.se och ja nu fÄr vi frÄgor om vart man fÄr tag pÄ diverse kandelabrar sÄ vi tÀnkte att ja nÀr det inte finns nÄgot vettigt stÀlle dÀr de finns samlade sÄ att man kan vÀlja, ja dÄ fÄr vi skapa det stÀllet.

Än sĂ„ lĂ€nge finns bara bloggen men butiken Ă€r inte lĂ„ngt borta. vi börjar med ett relativt begrĂ€nsat utbud men ca 10 talet kandelabrar. Det Ă€r inte gratis att hĂ„lla lager. Men Ă€r ni sugna och kan hĂ„lla er en vecka eller tvĂ„…

kandelaber.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kandelaberdrottningen”

 1. Det här sa Carina den 16 november, 2010 klockan 7:44 1

  Roligt, hĂ„ller tummarna att det kommer gĂ„ bra för er 🙂

  Ja att vi fÄr upp den, banken krÄnglar om kortbetalningen. Men vi har bestÀllt kandelabrar för hur mycket pengar som helst!
 2. Det här sa Linda den 16 november, 2010 klockan 8:40 2

  OJ, vilken ide– men med tanke pĂ„ nĂ€r den bloggen Ă€r startad sĂ„ antar jag att beslutet mognat fram.

  Ja det fÄr man sÀga, ska bli spÀnnade. Funkar det med kandelabrar, vem vet vad det slutar med.
 3. Det här sa Linda den 16 november, 2010 klockan 18:18 3

  Svar: Du om nĂ„gon kan ju kika pĂ„ kortet direkt du vill… 😉

  Hahah inlĂ€gget ligger klart med andra ord 😉 Har du lagt det med timer ocksĂ„?
 4. Det här sa Linda den 17 november, 2010 klockan 0:03 4

  Nej det har jag inte.. jag har bara lagt upp bilden, typ…Postar det nĂ€r jag anser det passa…Faktum Ă€r att det finns tre kort. Jag kunde inte vĂ€lja sĂ„ alla tre Ă„kte för framkallning.

  Heheh vad bra nÀr det blir bra!
 5. Det här sa Carina den 18 november, 2010 klockan 17:04 5

  Har varit inne pÄ samma spÄr som dig ang tegelvÀggen, att tegla runt om bara.
  Vi har hittat ett skitsnyggt tegel som sĂ€ljs styckevis, inte sĂ„na tunna skivor som fusk ofta Ă€r alltsĂ„. Inte lika tjocka som vanliga men dock 3 cm som Ă€r för mycket det till och med. Slutar vĂ€l med en tapet skulle jag tro……rutig el randig dĂ„ förmodligen 😉

  Hur du Ă€n gör Ă€r jag sĂ€ker pĂ„ att det blir fint 😀
 6. Det här sa Camilla den 18 november, 2010 klockan 21:53 6

  NĂ€men, vad kul! HĂ„ller tummarna för att det dĂ€r blir en lysande affĂ€rsidĂ©! 🙂 DĂ„ vet man vem man ska vĂ€nda sig till vid kandelaberbehov.

  Japp det vet du 😉
 7. Det här sa Carina den 19 november, 2010 klockan 7:27 7

  Jo men visst fÄr man Àta choklad nÀr man Àter gi.
  Men sÄ hög kakaohalt som möjligt, me jag lovar dig,
  Ă€ven 80% Ă€r sött efter ett tag 🙂

 8. Det här sa Karin den 20 november, 2010 klockan 22:19 8

  Sv: Vet inte riktigt om jag tycker att det Ă€r okej bara för att djuren blir mat ocksĂ„. De blir ju lika illa behandlade för det. Fast det Ă€r vĂ€l inte lika stort ”slöseri”. Menar inte att kritisera dig, jag köpte sjĂ€lv ett par skinnhandskar förra vintern, sĂ„ jag ska inte öppna kĂ€ften egentligen.

  Åh! Och jag glömde sĂ€ga att du har en sjukt snygg design! 😀

  Hehe nĂ€ inget PK Ă€mne direkt 😉 Jag gillar kött och jag gillar skinnskor och skinnjackor. Men hĂ„ller med om att det Ă€r för djĂ€vligt nĂ€r djuren far illa. DĂ€rmed inte sagt att jag tror att de gör det överallt. Jag tror faktiskt att majoriteten av svenskuppfödda djur har det rĂ€tt OK sen finns ju rötĂ€ggen som plĂ„gar djuren och kan jag göra nĂ„got Ă„t just dem gör jag det gĂ€rna.

  Ohhh tack, det ligger mycket kÀrlek och mycket av mig i designen.

 9. Det här sa Kia den 23 november, 2010 klockan 13:15 9

  Vilken bra idĂ©! 😀

  Haha, ja, det kanske stĂ€mmer det dĂ€r, med att man inte Ă€lskar nĂ„gon annan mer Ă€n sig sjĂ€lv. 😉 Men Edward Ă€r ju riktigt snygg!

  Vad Ă€r det du sĂ€ger att jag inte Ă€r riktigt snygg eller? 🙂
 10. Det här sa Kia den 23 november, 2010 klockan 18:34 10

  Haha! Inte alls! Mer ett konstaterande – Edward Ă€r snygg, det Ă€r ju typ jĂ€mstĂ€llt med naturlagarna! Och du Ă€r ju lĂ€cker =)

  Heheh och jag Àr en retsticka!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?