Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

WordPress Komentarssvar – Tutorial

Skrivet av den 15 februari, 2010 i Webbdesign

OK om det finns nÄgra fler nördar dÀr ute som vill kunna svara pÄ sina kommentarer utan att anvÀnda trÄdar dÀr alla kan svara. SÄ finns det ett vÀldigt enkelt sÀtt att göra det pÄ. Jag har gjort en skÀrmdump en av mina cssfiler dÀr jag skrivit in som kommentar hur man gör. filen quicktag.js kan se lite rörig ut men första skÀrmdumpen visar vart i koden du ska lÀgga till svarsknappen. (Klicka pÄ bilderna sÄ blir de större.

LĂ€gg till detta i filen du hittar i wp-includes-> js och som heter quicktags.js:

edButtons[edButtons.length] =
new edButton(’ed_svar’
,’svar’
,'<div>’
,'</div>’
,’svar’
)

Sen redigerar du som sagt css-filen, hÀr Àr ett av mina excempel:

Sen nÀr du vill svara klickar du pÄ redigera istÀllet för pÄ svara:


NĂ€r du kommer till redigeringslĂ€get har du en ny knapp dĂ€r ”svar” som du anvĂ€nder precis likadant som alla de andra knapparna.

Easy peasy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “WordPress Komentarssvar – Tutorial”

 1. Det här sa Linda den 15 februari, 2010 klockan 21:03 1

  Oj.. nu fick jag ju börja leta.. den heter Jellyka, Saint-Andrews Queen

  Tack… Tror den kan hamna hĂ€r pĂ„ sidan rĂ€tt vad det Ă€r…
 2. Det här sa Zarah-Lou den 15 februari, 2010 klockan 21:32 2

  Wah-wah-wooh-wah! Detta ska jag kolla in mer ordentligt lite senare ikvĂ€ll eller imorgon nĂ€r jag kĂ€nner att jag vill sitta med koder. Har egentligen lite plugg att göra ❓ (kĂ€nner jag mig sjĂ€lv rĂ€tt fastnar jag vĂ€l framför datorn hela kvĂ€llen istĂ€llet 😛 )

  I vilket fall – GRYMT!! Ska som sagt kolla igenom detta och testa! Heltklart! 😀

  Lycka till!
 3. Det här sa Irina den 15 februari, 2010 klockan 22:02 3

  I so love it when you talk dirty! 😉 Det Ă€r sĂ€llan man stöter pĂ„ heta kodbilder och upphetsande js -beskrivningar i personliga bloggar. Skön omvĂ€xling till alla mat- och sminkinlĂ€gg som man förvĂ€ntar sig hitta.

  PS. Den dÀr bilden av Nicke(?) som gÀspar Àr fantastisk. Börjar skratta varje gÄng jag surfar in hÀr hos dig och fÄr syn pÄ den. Vilket rovdjur!

  M hörde sĂ„ klar fel nĂ€r jag sa att snacka kod var ”dirty talk” . Han tyckte inte det var konstigt nĂ€r man snackar kĂ„t 😕 😐 . NĂ„ja jag varvar det med lite mat dĂ„ och dĂ„ och vem vet kanske en vacker dag fĂ„r jag lust att leta rĂ€tt pĂ„ ett klifritt smink och DÅ!

  Mmmm jag har den bilden som skrivbordsunderlĂ€gg bĂ„de hemma och pĂ„ jobbet. En av lagerkillarna tycker den Ă€r skitlĂ€skig (Han har visst katt och getingfobi) Jag tycker han Ă€r galet charmig pĂ„ den bilden 😉 TACK Pelle för att du kom och fotade den sĂ€ger jag.

 4. Det här sa Irina den 16 februari, 2010 klockan 0:17 4

  NU kom jag pĂ„ vem katten liknar pĂ„ den dĂ€r bilden – det Ă€r en korsning mellan Dark Wader och en kobra! Inte att undra pĂ„ att lagerkillen blir skraj. Men jag tycker som sagt att den Ă€r ett mĂ€sterverk.

  Ha ha, konstigt att M inte stĂ€llde följdfrĂ„gor om han verkligen trodde att du ”snackade kĂ„t” hĂ€r i dina inlĂ€gg… 😉

 5. Det här sa ☆ Josefin Bellini ☆ den 16 februari, 2010 klockan 11:51 5

  Hej!

  Jag vill be dig om en tjÀnst -igen! FörlÄt, haha.
  Min pojkvÀns band Àr med och tÀvlar om en plats pÄ RockWeekend 2010. Dom Àr just nu med i en röstning och det skulle vara sÄ gulligt om du ville rösta.

  Jag ska försöka samla ihop alla som röstar och lÀnka till dem pÄ min blogg i min menyrad.

  Rösta gör du hÀr: http://www.dynamicform.se/database/20-116/Index.asp?Id=0
  Scrolla lÀngst ner sÄ hittar du dem, *ZiKK*.

  Tack sÄ jÀtte mycket<3
  Kramar Josefin / MiniBellini

  Ledsen Josefin men jag röstar bara om jag vet vad jag röstar pÄ och gillar det. Jag har aldrig hört din pojkvÀns band. SÄ det kan jag inte göra.
  Men jag önskar honom i alla fall lycka till.
 6. Det här sa Josefine den 16 februari, 2010 klockan 17:40 6

  LÄter som ett projekt för min kommande blogg. FÄr kika pÄ det dÄ. =)

  Mmm det gÀller att kunna plocka fram energi till att bygga det nya.
 7. Det här sa Carina den 16 februari, 2010 klockan 19:58 7

  Nee men skrutt ocksÄ att ha sÄ ont som du har,
  krya pÄ dig!

  Ja den hÀr gÄngen Àr allt vÀrre, blir lite orolig.
 8. Det här sa Carina den 17 februari, 2010 klockan 23:37 8

  Du Àr alltsÄ hemma idag ocksÄ, hoppas verkligen att du kan se nÄgon ljusare pÄ tillvaron idag Àn igÄr, krya pÄ dig!

 9. Det här sa Jennifer den 19 februari, 2010 klockan 4:22 9

  Hej!
  Ramlade precis in i din blogg och det första jag ser Ă€r din otroligt imponerande design! 🙂 Sen tycker jag om sĂ€ttet du skriver pĂ„ sĂ„ du kan rĂ€kna med en extra lĂ€sare.
  Sist skulle jag av ren nyfikenhet vilja veta vilket teckensnitt du anvĂ€nt i headern, dĂ€r ”My Secret window” Ă€r textat 🙂

  Kram Jennifer

  Tack sĂ„ mycket har lĂ€nge velat bygga just den hĂ€r templaten Den Ă€r inte klar Ă€n men den Ă€r sĂ„ pass klar att det inte mĂ€rks för dem som inte har alla mina idĂ©er i huvudet. Synd att jag varit sĂ„ tyst sista veckan dĂ„ 😉
  Typsnittet heter Carpenter ock kostar knappt 300 kr.
 10. Det här sa Linda den 19 februari, 2010 klockan 20:46 10

  Hoppsan.. inte i form… men förhoppningsvis pĂ„ bĂ€ttringsvĂ€gen nu?
  magsjuka? blÀ!!!

  NÀ det hade nÀstan varit bÀttre.

  NÀhÀ.. finns det nÄt som Àr vÀrre? dÄ Àr det SYND om dig


  Det ÄR det

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?