Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag kĂ€mpar…

Skrivet av den 20 januari, 2010 i Webbdesign

Ni borde kunna gissa vad som Àr pÄ gÄng, jag bloggar dÄligt alltsÄ Àr det ny design pÄ gÄng. Romantisk till 1000. och jag frÄngÄr mina principer och kör .png filer. Det betyder att alla IE 6.0 besökare kommer fÄ en rÀtt ful sida. Men ibland och pÄ sin egen sida borde man vÀl fÄ bygga precis som man vill och inte ta hÀnsyn till dem som inte har vett att uppgradera? Jo jag bestÀmmer mig för det.

Bjuder pĂ„ en tjuvkik som vanligt 😉 . Vad tror ni, ska jag fortsĂ€tta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag kĂ€mpar…”

 1. Det här sa Carina den 20 januari, 2010 klockan 7:38 1

  Jaaa, tycker jag absolut att du ska göra, ser himla fint ut och som du sa, romantiskt 🙂

  Mmm vet inte om jag stĂ„r ut med sĂ„ mycket romantik sjĂ€lv bara 😉
  Fast jag kÀnner att jag Àr inne i en sÄn period. Bara det att jag tÀnkt göra en ganska avancerad sida dÀr utseendet förÀndras nÀr man klickar runt. Vi fÄr se om jag lyckas innan jag tröttnar.
 2. Det här sa Anne den 20 januari, 2010 klockan 10:23 2

  Ursnyggt! Du Àr fantastiskt duktig. Ja, vi har det vÀldigt lika. Idag Àr jag hemma pga olika orsaker. Ska sova mycket och lÀsa.

  Finast blir den i FireFox skulle jag tro dĂ„ man kan skugga text dĂ€r. Men bloggen kommer funka fin fint för alla andra Ă€ven om de missar lite av dess sorhet designmĂ€ssigt 😉
  Jag blir duktigare och duktigare konstigt nog fast det var mÄnga Är sedan jag undervisade. Det Àr nog för att det Àr ett sÄ stort intresse.

  Mmm vill ocksÄ sova och lÀsa, jag Àr dÄlig pÄ vintermörker. Tycker mörkret Àr sjukt jobbigt.

 3. Det här sa Linda den 20 januari, 2010 klockan 14:31 3

  Kommer bli snyggt… förhoppningsvis i FF ocksĂ„! 😉

  snyggast i FF! FF rocks!
 4. Det här sa Irina den 21 januari, 2010 klockan 12:47 4

  JĂ€ttesnygg design! SĂ„ kul att du ocksĂ„ gillar att knacka kod och stirra pĂ„ dataskĂ€rmen lĂ€ngre Ă€n ”vanliga” mĂ€nniskor. I feel for you nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ dina stackars ögon samtidigt som jag delar glĂ€djen nĂ€r jag minns hur det kĂ€nns att sjösĂ€tta en fin ny layout. Good luck!

  IE 6 Àr som vanligt pain in the ass men nu tycker jag verkligen att de som anvÀnder den fÄr ta och uppgradera. Ser fram emot att testa alla coola CSS 3 -effekter nÀsta gÄng jag designar om, men det dröjer ett tag.

  Kramar!

  Ja om den bara ville hĂ„lla ihop i alla browsers. Jag Ă€r en Ă€kta datanerd som har roligast nĂ€r jag fĂ„r skapa. Har tĂ€nkt mig en knepig kombination av WP tema dĂ€r layouten varierar beroende pĂ„ vilken sidan man Ă€r pĂ„. Julgranen fĂ„r med andra ord hĂ€nga med ett tag till 😉

  IE 6 anvĂ€nds av 50%!!! av mina lĂ€sare, mĂ„ste vara alls om surfar pĂ„ arbetstid! 😉
  DÀr Àr ju datorerna ofta sÄ tighta att anvÀndarna inte kan uppdatera sjÀlva, idioti.
  Ser fram emot din nÀsta design, Àn sÄ lÀnge har jag verkligen tyckt vÀldigt mycket om det du gjort.

  Kram kram

 5. Det här sa Linda den 21 januari, 2010 klockan 20:33 5

  http://www.su.se/pub/jsp/polopoly.jsp?d=7952

  MĂ€ssan Ă€r ju sĂ„klart i Älvsjö, men vi ska bo alldeles vid centralen. hotell Adlon, tror jag det hette… var det nu ligger. Har inte googlat pĂ„ det Ă€nnu.
  Middag pĂ„ torsdagkvĂ€ll? 😉

  SÄ klart! Den hÀr gÄngen ska det gÄ. Har du nÄgra önskemÄl?
 6. Det här sa smĂ€m den 21 januari, 2010 klockan 23:25 6

  vad spÀnnande. den ser skitfin ut!

  Fick börja om blev galen pĂ„ IE 7.0 ocksĂ„…
 7. Det här sa Vivianne den 21 januari, 2010 klockan 23:46 7

  Ser vÀldigt fint ut! VÀntar med spÀnning!

  Hahah ja nu har jag tydligen satt press pĂ„ mig 😉
 8. Det här sa Carina den 22 januari, 2010 klockan 8:04 8

  SĂ„nt dĂ€r finns nog lite hĂ€’r och dĂ€r i Sverige men vi vanliga Svenssons mĂ€rker ju inte sĂ„nt!
  För ca 2 veckor sen stod det ju i pressen att de hittat 2 mĂ€n i en utbrĂ€nd bil…minns du?
  De hade ju tydligen legat i en baklucka sÄ det var vÀl nÄgon uppgörelse skulle jag tro!

  Det finns platser som Àr mer drabbade, vissa Stockholmsförorter t.ex. Fittja Àr ett sÄnt stÀlle.
 9. Det här sa Linda den 22 januari, 2010 klockan 12:43 9

  Haha…nĂ€ inte alls. Men rimligtvist rĂ€tt centralt.. eller??? Hur lĂ„ngt frĂ„n centrum bor ni? Undra bara vad min kollega sĂ€ger om /nĂ€r jag lĂ€mnar henne ensam! Fast det Ă€r en redig kvinna. Hon fixar det nog.

  Nu hĂ„ller vi bara tummarna att VI ska hĂ„lla oss friska .För gissa vilken hĂ€rlig sjuka som hĂ€rjar pĂ„ huset just nu??? BlÀÀÀÀÀÀ…..

  Tja det tar 10 min med tunnelbanan frĂ„n centralen för att komma till medborgarplatsen dĂ€r jag kliver av 🙂 Hon kan ju hĂ€nga pĂ„ om hon vill. Jag kommer inte pĂ„ nĂ„gra bra stĂ€lle centralt, men det löser sig nog.

  VinterkrÀksjukan?! BlÀÀÀ!

  jepp… sĂ„ det blir en stooooor cognac ikvĂ€ll

  DĂ„ bor ju du centralt. haha
 jag menar inte att det behöver vara gĂ„ngavstĂ„nd. Det gĂ„r ju liksom bra med Tunnelbana, pendel och buss


  Texas Longhorn? 😉 Jo vi bor innanför tullarna sĂ„ det fĂ„r vĂ€l ses som rĂ€tt centralt

  Förresten blev det en wirre… redan halv fem! 🙂

 10. Det här sa Linda den 22 januari, 2010 klockan 23:52 10

  Kollade deras meny. SĂ„g ju smarrigt ut. Och det trots att jag redan var proppmĂ€tt…

  Finns bara en rĂ€tt för en nybörjare pĂ„ Texas Longhorn … Ribs! 🙂

  Haha.. det var precis dom jag spanade in.

 11. Det här sa Camilla den 23 januari, 2010 klockan 12:14 11

  Den ser superfin ut! MÄste titta om du Àr klar, man ser ju inte sÄ mycket av den dÄ man loggar in hÀr via Bloglovin.

  NÀ började om lite dÄ den brÄkade i IE 7.0 ocksÄ. Men nu börjar den ta sig igen.
 12. Det här sa Mysecretwindow.se » Funderingar om vardagen. den 28 januari, 2010 klockan 20:02 12

  […] jag delar passionen för att knacka kod och designa webbsidor. Jag har inte energi att slutföra min nya fina romantiska vintage_template. Ni vet den jag visade en liten glimt av för ett litet tag sedan nĂ€r juldesignen skulle ut. Jag […]

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?