Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Barnvakter

Skrivet av den 5 december, 2009 i Bakat & smaskigt

IgĂ„r var vi ”barnvakter” till S tjej E. NĂ€ det Ă€r inte jag som hittat pĂ„ ”barnvakter” det Ă€r S och E sjĂ€lva dĂ„ det Ă€r viss Ă„lderskillnad gissar jag. Hur som helst, ”barn” lĂ€r ju gilla att baka och det gör jag med sĂ„ nĂ€r E dök upp bakade vi frĂ„n 18:00 till midnatt. Med ett par korta pauser för middag och för lite saftglögg 😛 . E fick göra grovgörat med att kavla, sĂ„ det var till mycket hjĂ€lp dĂ„ jag nog inte skulle klarat av det sjĂ€lv med min jĂ€kla axel. TvĂ„ satser bullar gjorde vi dĂ„ Jag vill ha ”vanliga” lussebullar och S (men Ă€ven M) vill ha med mandelmassa i. och sĂ„ blev det en del peppisar ocksĂ„. Inte bara pepparkatter den hĂ€r julen dĂ„ E hade alldeles egna djurformar med sig.

barnvakter

E har precis rullat en lussekatt

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Barnvakter”

 1. Det här sa evelina den 5 december, 2009 klockan 15:03 1

  jag fick lussebulle till frukost! vÀrldsbÀst!

  Jag med… MĂ„ste testa en med mandelmassa ocksĂ„. FĂ„ se om vi gjorde ett bra jopbb med dem med.
 2. Det här sa Linda den 6 december, 2009 klockan 17:07 2

  Åh… jag skippar lussebullebakandet. Dom blir bara kvar i frysen. Men ack sĂ„ goda dom ser ut. Peppisar blir det dĂ€remot. LĂ€ngre fram.

  Borde frysa dem men det har inte blivit av. FÄr vÀl slÀnga dem snart.
 3. Det här sa C a m i l l a den 7 december, 2009 klockan 16:06 3

  Skönt att vara barnvakt till lite ”Ă€ldre barn”. 🙂 Trevligt att baka lite tillsammans ocksĂ„. Gott och praktiskt. 🙂

  Ja mer i rÀtt Älder för att passa mig

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?