Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SkÀggiga mannen

Skrivet av den 1 november, 2009 i Ditt och datt

skaggmannenVad Ă€r nu detta? HĂ„ller det pĂ„ att bli pĂ„ modet med skĂ€gg? M hĂ„ller pĂ„ att odla ett för det har passerat stubb och börjat bli mjukt! Bilden gör inte riktigt hans skĂ€gg rĂ€ttvisa dĂ„ det verkar vara sĂ„ att blixten liksom trollade bort en del. Satt och sĂ„g pĂ„ ”vem kan slĂ„ Filip och Fredrik?” och Foppa kör ju rufsigt skĂ€gg, han har i och för sig kört skĂ€gg lĂ€nge. Redan igĂ„r började jag rabbla skĂ€ggiga mĂ€n (Fast idag nĂ€r jag fotat M och ska blogga om det kommer jag inte pĂ„ en enda.)

Lika bra det för nu nĂ€r jag Ă€r klar med inlĂ€gget Ă€r han Ă„terigen ren rakad och mjuk som en babyrumpa 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SkĂ€ggiga mannen”

 1. Det här sa C a m i l l a den 2 november, 2009 klockan 13:33 1

  Det Ă€r fint med lite skĂ€ggstubb tycker jag. Manligt! 🙂

  Heheh ja men det hÀr hade passerat skÀggstubb, för jag kunde fÄ tag pÄ det med fingrarna och dra, dÄ Àr det mer skÀgg Àn stubb.
 2. Det här sa Linda den 2 november, 2009 klockan 13:52 2

  Jag hĂ„ller med camilla – stubb Ă€r snyggt. Men inte skĂ€gg.. det gillar jag itne alls!

  Han lÄg helt klart pÄ grÀnsen, fast jag tyckte han vart vÀldigt söt pÄ bilden.
 3. Det här sa smĂ€m den 2 november, 2009 klockan 13:55 3

  jag har försökt fÄ min man att raka av sig sitt skÀgg, det gÄr INTE bra. men skÀgg Àr ganska fint tycker jag.

  Ja vissa klÀr i det andra inte, fast sjÀlv tycker jag nog att det Àr mysigast skÀggfritt.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?