Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Shoe shopping solution

Skrivet av den 26 september, 2009 i Skor

skoproblemDet Ă€r inte lĂ€tt att vara skoĂ€lskare nĂ€r man har en hall som Ă€r gjord för att man ska Ă€lska bara ett par skor. Jag tycker faktiskt inte jag anvĂ€nder nĂ„gra snygga skor alls lĂ€ngre. Kan det bero pĂ„ att de förpassas till diverse skolĂ„dor i garderober och pĂ„ vinden? Fast jag inte anvĂ€nder nĂ„gra skor lĂ€ngre Ă€r det i alla fall en jĂ€kla röra i hallen. Har lĂ€nge sökt efter ett accepterbart skoskĂ„p som Ă€r sĂ„ grunt som möjligt. Och nu hittade jag det perfekta skĂ„pet pĂ„ MIO. 16 cm djupt, det fanns i en himla massa höjder men jag valde det högsta, nĂ€r jag Ă€ndĂ„ var igĂ„ng valde jag dessutom att köpa tvĂ„. SĂ„ nu ska jag i alla fall i teorin fĂ„ plats med 20 par skor smidigt uppfĂ€llda efter vĂ€ggen direkt nĂ€r man kliver in. Har inte satt upp dem Ă€n dĂ„ det behöver borras lite och M vilar. Men jag har varit ivĂ€g och hyrt borrmaskin. SĂ„ nu kanske Ă€ven cykelstĂ€llen kommer upp ;-). Shit vi som snart ska ut frĂ„n lĂ€genheten 😉

Men tillsvidare vore det skönt att fÄ bort sÄ mycket som möjligt frÄn golvet sÄ att vi kan jaga de dÀr dammrÄttorna som inte tycks vara det minsta rÀdda för kissarna, utan snarare samlas just dÀr de Àr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Shoe shopping solution”

 1. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 16:40 1

  Sweet, var tvungen att kolla i hallen om ni varit och ”hajjackat” min ocksĂ„, det dĂ€r blir toppen, better late then never. 😛 😛 😛 😛 😛 😛


  By the way den finns i vitt nu pĂ„ Nespresso biblioteksgatan, bara sĂ„ du vet. 😆 😆

  Ja jag trodde inte MIO hade kvar dem i sortimentet. De finns inte pÄ hemsidan och inte i katalogen. Fast jag köpte de tvÄ sista de hade pÄ lager just nu ialla fall.
  Har letat som en galning och har inte hittat nÄgra bÀttre alternativ, dessutom Àr de ju sÄ billiga vilket inte brukar höra till vanligheterna nÀr du eller jag vÀljer.

  Jo fast jag ska brÀnna tvÄ Nespressobryggare pÄ Moi pÄ mÄndag.

 2. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 18:12 2

  Vad menar du med med brĂ€nna, ska du slĂ„ till. 😛

  NĂ€ men 5000:- GĂ„r Ă„t till hĂ„ret pĂ„ mĂ„ndag… Det Ă€r vĂ€l tvĂ„ bryggare? MĂ„ste nog stanna upp och fylla pĂ„ kassan innan jag konsumerar mer.
 3. Det här sa Linda den 26 september, 2009 klockan 18:27 3

  Perfekt.. Blir ju jÀttebra det dÀr. Jag skulle ocksÄ behöva ha nÄt som trollar bort skor. Kruxet Àr bara att jag har ingen ledig vÀgg att sÀtta nÄt skÄp pÄ!

  Hahah sĂ€tt ihop dem rygg mot rygg och stĂ€ll dem mitt i hallen 😉 Fanns osm sagt lĂ„ga ocksĂ„ dĂ„ kan ni ha det som bord ocksĂ„ 😉
 4. Det här sa Stefan den 26 september, 2009 klockan 19:12 4

  Vad menar du med med brĂ€nna, ska du slĂ„ till. 😛

  Jag ska ju slĂ€nga ut 5000:- pĂ„ hĂ„ret. Det hade jag fĂ„tt 2 bryggare för. Nu mĂ„ste jag nog stanna upp lite och fylla pĂ„ cash 🙂
 5. Det här sa Camillas dagar den 27 september, 2009 klockan 10:46 5

  Perfekt med skoskĂ„p! 🙂 Snygga var de dessutom.

  Ja visst var de, de Ă€r vĂ€ldigt diskreta och inte alls sĂ„ dĂ€r prickiga som de ser ut pĂ„ bilderna 😉
 6. Det här sa Anne den 27 september, 2009 klockan 19:40 6

  Vad trevligt med skoskĂ„p och SKOR!! 🙂 Musbakterier i nĂ€san och jĂ€ttevĂ„gor ;)? Varför var ni inte nöjda? Hotellet sĂ„ ju jĂ€tte flĂ„digt ut. Kram pĂ„ dig!

  Ja det kĂ€nns helt underbart ordningsamt i hallen nu. M pĂ„stĂ„r att han ska njuta av att dammsuga dĂ€r…det Ă€r vĂ€l att ta i. 😉

  JÀttevÄgor var lite överkurs denna omgÄng dÄ jag hela tiden mÄste vakta armen och inte alls kan anvÀnda den för att simma med heller

  Jag vet inte vart jag ska börja… Men det var skitigt och vi hade mögel pĂ„ vĂ€ggarna alger i basĂ€ngen delar av maten tog slut och fylldes inte pĂ„. Herre gud hur kan man fĂ„ slut pĂ„ feta och tomater i Grekland? Vi skulle ha minibar pĂ„ rummet till en början hade vi inte ens glas. Ja listan kan göras jĂ€kligt lĂ„ng men vi kan lugnt sĂ€ga att vi inte fick vad Nazar eller Hotellet lovade pĂ„ sina respektive hemsidor.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?