Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Veckans Twitter Kvitter

Skrivet av den 26 juli, 2009 i Twitter

 • Back to work… KĂ€nns inte bra #
 • TĂ€nker testa solstolarna snart. #
 • M pillar med nya fototĂ€ltet. Nu ska ni nog kunna fĂ„ lite fina bilder nĂ€r vi kommit igĂ„ng. #
 • LĂ€ngtar efter mina kissar. #
 • King.com beroende… #
 • Shit… Gick precis upp för mig (igen) att jag ska vara utan kissarna i flera dagar!!! Det gör ont i sjĂ€len. #
 • Somnade nĂ€r nya bordet var pĂ„ plats… Nu blir det vĂ€l Ă€nnu svĂ„rare att sussa. #
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 har sagt sitt

Tags: ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Veckans Twitter Kvitter”

 1. Det här sa Linda den 27 juli, 2009 klockan 13:03 1

  SĂ„ du har börjat jobba igen.. stackare dĂ€r… sjĂ€lv ”jobbar” jag bara pĂ„ ”hemmaplan”… ett varv kvar sen Ă€r fönstrena klara!!! Regnar det inte imorgon (och det ska det inte göra) blir dom klara dĂ„…*gör vĂ„gen*

  Skönt… DĂ„ kan du ha riktig semester sen.
  Det Àr lite lustigt, men Ms och mina semestrar i Finland Àr aldrig lediga, alltid nÄgot som mÄste fixas. Denna gÄng dassmÄlning. Jag erbjöd mig att mÄla med vÀnstern invÀndigt. Men se det fick jag inte. TÀnkte det skulle fÄ bli vitt och fint.

  NÀsta gÄng kanske, fast dÄ tror jag att jag Äker pÄ gardin syning.

 2. Det här sa C a m i l l a den 27 juli, 2009 klockan 18:26 2

  Skönt att höra att det finns fler Ă€n jag som lĂ€ngtar hem efter katterna dĂ„ man Ă€r borta. Jag höll pĂ„ att deppa ihop efter 4 dagar utan Saga, lĂ€ngtade som en galning. 3-veckorssemestrarna vi haft tidigare kĂ€nns som en omöjlighet nu. 🙁
  Hoppas jobbdagen gick bra!

  Ja jag tjatar om kissarna hela tiden. De Ă€r ju hos ”Famo” och vi skulle hĂ€mta dem i morgon. Men nĂ€r jag kom hem sa M att han skulle hĂ€mta dem redan idag för min skull (Antagligen har han tyckt det varit tomt idag 😉 ). Jag blev hur lycklig som helst. Även om han inte Ă€r hemma före 23:00 sĂ„ ska jag fĂ„ sussa med missarna, dĂ„ Ă€r livet som det ska i alla fall! Ler ordentligt bara vid tanken.
 3. Det här sa Stefan den 27 juli, 2009 klockan 18:33 3

  Vi verkar vara beroende av olika saker, verkar vara tur att man inte Àr en kattmÀnniska.

  Ja som sagt jag var kattrĂ€dd och tyckte de var en vĂ€ldigt dĂ„lig idĂ© M hade nĂ€r han helt plötsligt skulle ha kisse. SĂ„ allt kan hĂ€nda under rĂ€tt förutsĂ€ttningar. VI har inte givit upp hoppet om dig Ă€n 😉 😛 😈
 4. Det här sa Stefan den 27 juli, 2009 klockan 19:49 4

  Ok, lĂ„t oss titta pĂ„ förutsĂ€ttningarna. Katten fĂ„r vara hĂ„rig men, den fĂ„r inte över huvudtaget tappa ett enda hĂ„rstrĂ„ (whatsoever). Katten behöver kunna ta hand om sig sjĂ€lv, stĂ€da, laga mat och handla. Tror att det blir svĂ„rt kanske en tecknad katt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 😎

  Jag vet att nĂ„gonstans lĂ„Ă„Ă„Ă„ngt dĂ€rinne har du ocksĂ„ ett hjĂ€rta som kan smĂ€lta 😉
  Även om man fĂ„r vara kirurg och grĂ€va djupt för att hitta det.
 5. Det här sa Stefan den 28 juli, 2009 klockan 5:17 5

  Ja pappa sa att man aldrig ska sĂ€ga aldrig. 😆

  KLokt sagt av din pappa 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?