Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ms undran

Skrivet av den 27 oktober, 2008 i Pryllebb

Vad önskar du dig i julklapp?

Ja allt beror så klart på boendefrågan men annars har jag kommit på ett par saker jag önskar mig.

Den ena tycker jag är för dyr för att M ska köpa den, dessutom beövs den ju till lussebullsbaket INNAN jul 😉 .

Men En KitchenAid hushållsassitent har nog alltid varit något jag vill ska stå och samla damm i mitt kök ;-).

Halvfabrikatens Drottning håller på att växa upp och bli Hemmets Gudinna istället. Allt mer lagas från grunden och då menar jag verkligen från grunden ingen burk-mayo mer etc.

Jo jag är väl lite galen det jag annrs önskar är att jag får ett kök med diskmaskin. Men ett nytt kök är väl att önska lite väl mycket av tomten, eller?

Min andra önskan är lite mer i sansad prisklass även om jag vill ha den 95 cm höga som kostar 795:- och inte den lilla för typ hälften. Alltså en kandelaber från Haléns, jo det går visst att hitta fina prylar till hemmet på postorder, även om det är svårt att tro ibland.

Mest är det för att jag idag inte vågar ha ljus tända pga våra galna kissar, de har liksom ingen respekt för lågor alls, obekymrat drar de sina plymer till svansar över lågan även om jag har mina blockljus i glascylindrar. Sen kör de ett race runt lägenheten. Ni hajar ju själva vad som skulle kunna hända om de råkade doppa ner svansen lite.

En kandelaber med lite höjd däremot hoppas och tror jag ska göra susen för då kan de inte hoppa upp i närheten av ljusen, dessutom tycker jag det är väldigt vackert med långa smala ljus vilket definitivt är en omöjlighet just nu!

Vi får väl se vad han kommer på för jag har säkert kläckt ur mig något genialt tidigare 😉 Själv vet jag precis vad han ska få om jag bara får tag på det. Han kan inte annat än bli nöjd då han omedvetet har tjatat om det i över ett år nu 😉 (M läser ju min blogg så ni förstår ju själva att jag inte kan skriva ut vad det är!)

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ms undran”

 1. Det här sa Camilla den 27 oktober, 2008 klockan 9:36 1

  Jag lovar att du får en Kitchen Aid, M verkar vara generösast i världen.
  Avundsjuk kram!

  Jo antagligen, om jag sa att det verkligen är vad jag vill ha. För M är lite för generös 😉 Och världens goaste även när plånboken inte åker fram. Men jag ska nog komma på något superbra som inte kosta skjortan också. Avis på KitchenAiden eller på M 😉 ???
 2. Det här sa annebelle den 27 oktober, 2008 klockan 23:43 2

  jag såg hos Camilla att våra ha-begär sammanfaller, vad gäller Kitchen-Aid. Jag har svåra anfall av behov av just en sådan. En grön tror jag. Men den är i saftigaste prisklassen.

  Ja jag tycker det finns underbara färger, väljer man en rosa går en del till bröstkcanserforskning. Jag råkar bara inte vara en rosa tjej. Nej Vit, svart, grå eller aluminium/krom/stål vill jag ha för att den ska passa in i köket under massor med år. Tänk bara på hur omoderna 70-talets orange och senapsgula vitvaror ställde till det under lång tid. Tror vit är mitt säkraste kort så en sådan vill jag ha!
 3. […] tomten till mig, lite tidigt men jag hade ju önskat mig något som helst skulle börja användas innan julen. Jävla tomten! Ja för nu så ska jag bli mer bullrumpa än vad jag är, lussedegen står på […]