Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Luddig glasögonorm

Skrivet av den 26 oktober, 2008 i Kattifnattarna

Jo Pympen gillar att ligga på min axel lite lojt när jag kollar på TV eller bloggar.
Väldigt hjälpsamt med en svans i vägen.

Där håller hon på och snusar i mitt öra, biter mig i näsan eller kinden och så klart gnuggar hon mina glasögon så att de inte alls vill sitta där de borde. Så idag fick hon helt enkelt ha på sig glasögonen själv istället.

Allt klär en skönhet heter det ju. Själv ser jag allmänt skelögd ut på den bilden men luddtussan är nöjd så jag kan inte säga annat än att jag är det också.

 

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Luddig glasögonorm”

 1. Det här sa Linda den 26 oktober, 2008 klockan 20:26 1

  Haha.. så klok hon ser ut!
  .

  Båda våra kissar är väluppfostrade och kloka
  🙂
 2. Det här sa Linda den 27 oktober, 2008 klockan 0:09 2

  Haha… jag skulle ÄLSKA att få fira Halloween i USA nån gång… Nu får jag nöja mig med att gå runt på ICA och skämma ut mig ! Fast det bjuder jag på. Vi har ju kul… Ifjol undrade ju bus varför det inte var några andra mammor som var utklädda!

  Ang. hantverk: Precis vad min pappa sa – han kan ALLT sånt. Det är därför jag inte provat själv. Han har ju alltid fixat allt sånt åt oss. Men Lilla Gula Huset är vårt projekt. Där tar vi bara hjälp med sånt vi verkligen behöver…

  Ja fast roligast hade jag nog i Kanada. Mörkt och gyllengula lönnlöv över allt… det var som taget ur en Martha Stewart bok om hur Halloween ska se ut och vara ;-).

  Jo det är faktiskt kul att fixa själv även om duktiga hantverkare gör det snabbt och tillsynes helt utan ansträngning. Men man lär sig enormt mycket av att bara titta och läsa på. Jag är som en uppslagsbok om renovering. När jag ser på Äntligen hemma kommer Martin Timell alltid med de viktiga kommentarerna EFTER mig 😉 Jag har till och med dragit el själv, som sedan bara besiktigades av auktoriserad elektriker. Jag är sån att jag bara vill kunna själv. Problemet är ju oftast tid för min del, skulle säkert kunnat anlita yrkesman flera gånger också för pengar var inte problemet… Jag är bara lite ”fröken-kan-själv”.