Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vurpuppdatering

Skrivet av den 19 oktober, 2008 i Svammel

JodĂ„ det gĂ„r att cykla, men jag har ett rejĂ€lt blĂ„mĂ€rke pĂ„ skinkan efter att jag föll nĂ€r jag svimmade förra helgen. Men skam den som ger sig, M och jag tog en tur igen. Den hĂ€r gĂ„ngen började vi med den förbannade backen utför i stĂ€llet för uppför 😉 Tog det lite lugnare den hĂ€r gĂ„ngen jag fegade faktiskt och stannade och vilade lite. Ville inte göra om förra helgens misstag. FĂ„r nog fisa runt i lĂ„gt tempo ett tag till bara för sĂ€kerhetsskull.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Vurpuppdatering”

  1. Det här sa Linda den 20 oktober, 2008 klockan 21:13 1

    BÀttre lÄngsamt och genomföra cykelturen Àn snabbt och sen fÄ avbryta!
    .

    Ja det dröjer nog innan nÄgon tart mig för cykeltjuv i alla fall!
    😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?