Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Oups…

Skrivet av den 3 oktober, 2008 i Svammel

Visste inte vart jag skulle titta idag för skrattet bubblade sÄ att jag skakade i kroppen. Upprinnelsen till mitt skakskratt:

Lagerkillarna Z och N har varit och shoppat lunch tillsammans (Röd dansk pölse med bröd för den som vill ha detaljer). De blir smÄtt retade för sitt val av mat. VÄr VD pratar om uppvÀxten i slakthusomrÄdet och om blodet som rann och hur lite kött det Àr i korven numer etc, detta medans de stackars killarna Àter sina korvar. Z och N avslutar lunchen med att ta fram var sin trisslott som de börjar skrapa, dÄ utbrister Z riktat till vÄr VD.
– Om jag vinner en miljon ska jag gĂ„ in pĂ„ ditt rum och snyta mig i gardinen.

DĂ€r började jag skaka av Ă„terhĂ„llet skratt och tittade djupt ner i min mat som plötsligt blev vĂ€ldigt intressant 😉 Lite synd att han inte vann, det hade livat upp sĂ„ hĂ€r innan helgen 😛 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Oups…”

 1. Det här sa Carina den 3 oktober, 2008 klockan 19:11 1

  Ja men jÀklar va skoj om han vunnit, iaf lite granna sÄ han kunde
  knöla med gardinen eller nÄgot liknande!
  SÄnt dÀr Àr sÄ roligt, spelar sÄ stor roll HUR man sÀger det
  och i vilka lÀgen ocksÄ, dÀrför det Àr sÄ svÄrt att ÄterberÀtta
  sÄna tokroliga hÀndelser!

  Heheh jag tror han blivit lite grinig för han lĂ€t lite tjurig, menade nog i det nĂ€rmaste vad han sa. Är inte sĂ€ker pĂ„ att han tĂ€nkt sĂ€ga det högt bara 😉 DĂ€rav rubriken…
  VÄr VD lÀt chockad innan han tog sig samman och skrattade.
 2. Det här sa Linda den 3 oktober, 2008 klockan 22:08 2

  Synd dom inte vann.. det BORDE dom ha gjort. Jag vill VINNA. Det BEHÖVER jag.
  .

  Jag med dÄ köper jag en lÀgenhet istÀllet.
  Kanske ska jag börja med att köpa en tisslott 😉 ?!!
  Ökar ju chansen att vinna avsevĂ€rt.
 3. Det här sa M den 3 oktober, 2008 klockan 22:20 3

  F*n vad synd att han inte vann! Jag hade velat se det pÄ YouTube nÀr han snyter sig i VDs gardin
  🙂

  Hahah ja det hade varit en höjdare 😉
  .
 4. Det här sa Linda den 3 oktober, 2008 klockan 22:29 4

  Jag fick ju tydligen inte godkĂ€nt nĂ€r jag lĂ€mnade min femĂ„ring ensam…Men det Ă€r ju skillnad pĂ„ femĂ„ringar och femĂ„ringar. Det vet ju jag som jobbar med dom. Vissa kan man inte ens lĂ€mna ensamna med en blyertspenna medan andra Ă€r fullt kapabla att sköta sig sjĂ€lva utomhus/inomhus/pĂ„-toa/var-som-helst typ
  Bus frÄgar ju till och med om han fÄr Àta upp sitt överblivna lördagsgodis om det Àr torsdag, sÄ vi Àr inte direkt oroliga att hitta honom med ingenstockad toa/ketchup över hela sig/rymlingserfarenheter/lek med tÀndstickor eller nÄt annat inte allt för lÀmpligt. Han tar ansvar och vÀxer med ansvaret.
  Och jag Ă€r en god mor som förstĂ„r att han vill/kan det! 😉

  Men hallÄ!
  Av mig fick du ju godkĂ€nnt… SĂ„ inget brinnade försvarstal behövs hos mig!
  😉 . Jag har ju följt bus och hans personlighet genom dig ett bra tag nu, och tror att han fixar det galant!
 5. Det här sa Linda den 3 oktober, 2008 klockan 23:02 5

  NĂ€ jag vet… men jag kunde vĂ€l inte hejda mig.. typ! Sorry…Du behöver ju inte ens behĂ„lla kommentaren om du vill!” 😉

  Ska det bli nĂ„t cykelvĂ€der hos er i helgen dĂ„…??
  Vi verkar fĂ„ vĂ„r första frostnatt… -0,9 nu pĂ„ tredje vĂ„ningen… brrrr… och möööörkt. Fick inviga nya cykellyset i morse eftersom jag började redan kl. 06:00 (jag steg upp 5:30, snabbfixade till mig och stack 5:50 – lĂ„ste upp 6:00!!)Den tiden var det hur svart som helst… jösses.. hur lĂ„ngt Ă€r det inte till vĂ„r nu??? *lĂ€ngtar*
  Funderar pĂ„ sticka till LuleĂ„ och shoppa/Ă€ta/bara vara imorgon… Hur som helst ska vi Ă€ta (frys)krĂ€ftor imorgon. GOTT

  Det Ă€r OK 🙂
  NÀ det ska vara mulet men vi ska ut en svÀng i alla fall idag, för i morgon ska det regna ocksÄ.
  Ska tima in det med tvĂ€ttstugan. SĂ„ nu ska jag plocka ihop tvĂ€tten och slĂ€nga in ett lassa precis innan vi ger oss ut. Sen har jag en timme pĂ„ mig att ta mig runt innan det Ă€r dags att hĂ€nga tvĂ€tt 😉
  Planering, planering, planering!
 6. Det här sa soffie den 4 oktober, 2008 klockan 10:22 6

  :mrgreen:
  hehe det Àr nog önskan hos mÄnga att fÄ göra sÄ hos chefen.
  hoppas din helg blir bra!!

  Jo fast inte alla sÀger det högt till chefen
  😉
 7. Det här sa diana den 4 oktober, 2008 klockan 15:18 7

  Ja det hade varit nĂ„got att garva Ă„t…ocksĂ„ :mrgreen:
  .

  Heheh Ja undrar om jag kunnat hÄlla tillbaks skrattet om han verkligen vunnit?
  NÄja det fÄr vi aldrig redan pÄ.
 8. Det här sa ina den 5 oktober, 2008 klockan 9:48 8

  köp du en trisslott, du! tĂ€nk om du vinner, du behöver det verkligen, har lĂ€st om dina besvĂ€r med lĂ€genheten. du, den trevliga, roliga personen, ska inte du behöva drabbas! 🙂

  tror inte chansen att vinna Àr sÄ stor dock.
  Kör en lottorad istĂ€llet 🙂
 9. Det här sa C a m i l l a den 5 oktober, 2008 klockan 15:11 9

  Ha ha ha… ja, det kan man ju lova, för man vinner ju Ă€ndĂ„ aldrig!
  Kram

  Tja han hade ju köpt lotten sÄ han hoppades sÄ klart pÄ vinst.
  .
 10. Det här sa Linda den 5 oktober, 2008 klockan 17:51 10

  Vi lagar inte.. vi byter slang! Och jag brukar lÀmna in cykeln ibland, nÀr maken inte ids eller har tid.
  .

  Att byta slang Ă€r att laga cykeln för mig 😉
  M skulle sĂ€kert hjĂ€lpa mig om behovet uppstĂ„r men varken han eller jag Ă€r sĂ„ dĂ€r jĂ€tte sugna pĂ„ att vara hĂ€ndiga. Betalar helst för att slippa, för det skulle nog bli mĂ„nga fler svordomar Ă€n dem ”maken” kan! 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?