Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Alley cat

Skrivet av den 25 juni, 2008 i Kattifnattarna

Det hĂ€r Ă€r ett av tvĂ„ favorit avsnitt i Aristocats. Framför allt de sista sekunderna hĂ€r dĂ€r Toulouse gör sin immitation av en Alleycat ”I’m a tough alley cat too” 😉 Eller nĂ€r Berlioz sĂ€ger ”Sissy stuff” Rent ut sagt bedĂ„rande! *Suckar nöjt* Nicke har lite Toulouse i sig tycker bĂ„de M och jag. Mmmm gosekisse!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Alley cat”

 1. Det här sa Evelyn, i hemmet den 25 juni, 2008 klockan 9:59 1

  Svar: Det var nog faktiskt en ren slump att det Ă€r nĂ„gorlunda stĂ€dat dĂ€r. Var ledig i mĂ„ndags fastĂ€n det var meningen att jag skull ha jobbat, sĂ„ jag drog igenom hela huset en snabbis 🙂

  Snyggt och prydligt var det i alla fall
  🙂
 2. Det här sa Charlotte den 25 juni, 2008 klockan 12:11 2

  Jag Ă€lskade filmen Aristocats nĂ€r jag var liten – och var lite smĂ„kĂ€r i OÂŽMalley!

  Jag hade en sĂ„n dĂ€r ”ljudbok” Med en singelskiva med berĂ€ttarrösten. SĂ„ satt man dĂ€r med boken och lyssnade, skivan började med ett pĂ„nk och sĂ„ berĂ€ttarrösten som sa och nĂ€r du hör det hĂ€r ljudet, ja dĂ„ vet du att det Ă€r dags att vĂ€nda blad”
  PÅ B-sidan fanns det sĂ„nger, bland annat ”alla snubbar” Den var bara sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ hĂ€ftig! (Gillar den Ă€n idag 🙂 )
 3. Det här sa Carina den 25 juni, 2008 klockan 21:14 3

  Vet du att jag tÀnker pÄ Aristocats varje dag Äret runt!!!
  Vi har nÀmnligen en affisch pÄ insidan av toadörren pÄ
  jobbet 😀
  Minns att jag Àlskade filmen som liten!
  Kram Carina

  Lustigt för jag har fÄtt för mig att det Àr lite av den glömda Disneyfilmen för det kan vÀl inte ha med Älder att göra? Att alla 10 Är yngre Àn oss Àr helt outbildade nÀr det gÀller bra Disney?

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?