Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

En ganska trist bloggbrud

Skrivet av den 19 november, 2007 i Webbdesign

Jag vet… egentligen Ă€r jag ganska trist.

IdephoJag lever för tillfÀllet för mitt skapande, i mitt fall att skapa vÀl fungerande sidor som jag skulle vilja besöka sjÀlv. Jag har precis petat ihop en sida till en arbetskamrat som Àr fruktansvÀrt duktig pÄ design och foto sjÀlv. Jag rÄkar bara ha kunskapen att fÄ det att bli levande som hemsida. Johan som jag byggt den Ät ska i gengÀld fÄ lÀra mig att avaancera i Photoshop. Jag Àr ju mer eller mindre sjÀlvlÀrd. Eller sÄ ska han fÄ mig att bli mer kompis med min kamera. Jag har lÄngt kvar innan jag riktigt förstÄr hur jag jobbar med den. Designen som jag hÄller pÄ med för egen del heter WinterSecrets och ska bli en gratis template nÀr den ser ut som jag vill. SÄ kritik Àr mer Àn vÀlkommen.

________________________________________________

Uppdatering: Jag kraschade sidan… genom att slĂ€nga allt pĂ„ servern i tron att jag tog bort arbetsfoldern!!! IDIOT!!!

Tur att jag hade en hel del sparat lokalt… SĂ„ jag slapp börja om … nu gĂ„r det fort att fixa till den dĂ„ jag vet hur den ska se ut och vad den ska innehĂ„ll… Men snacka om att slösa med sin egen tid.Â Â đŸ˜ĄÂ Â đŸ˜„Â 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “En ganska trist bloggbrud”

 1. Det här sa Camilla den 19 november, 2007 klockan 21:42 1

  Ett inlĂ€gg om dagen duger bra Ă„t mig! Kul att höra att folk har andra intressen vid sidan av bloggen… 😆 Jag börjar nĂ€stan vĂ€xa fast hĂ€r pĂ„ stolen.
  Krya pĂ„ dig! Drygt med hosta… ! HjĂ€lper vĂ€l inte med Coxillana-Etyfin eller varmt the?

 2. Det här sa Cia den 19 november, 2007 klockan 22:01 2

  Mmm Har inte Coxillana fick Mollipect… den funkar hyfsat… om jag bara kommer ihĂ„g att ta den innan jag lĂ€gger mig… Gick upp 5:20 imorse och tog en ”sup”. Sen sov jag ju som ett barn och kom en timme för sent till jobbet istĂ€llet.

  Jag Ă€r istortsĂ€tt fastvuxen vid tangentbordet… det Ă€r bara det att jag inte har nĂ„got roligt att blogga om just dĂ„. För vem vill lĂ€sa om mina problem med trilskande kod och annat?

 3. Det här sa Linda den 21 november, 2007 klockan 18:35 3

  Jösses vad han var duktig fotograf. Snygg sida du hade fixat Ät honom förresten!

  Hoppas hostan blir bra snart!

 4. Det här sa Cia den 21 november, 2007 klockan 20:17 4

  Ja visst Àr han duktig. Inte bara pÄ att fota utan pÄ efter arbetning ocksÄ. Och design.

 5. Det här sa diana den 22 november, 2007 klockan 10:07 5

  NejdÄ, inte trist. Hoppas hostan ger med sig.

 6. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 11:21 6

  Diana: Du Ă€r för go… Men Ă„ andra sidan sĂ„ Ă€r det ju min verklighet jag bloggar om, trist eller inte 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?