Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jinxa

Skrivet av den 17 oktober, 2007 i Svammel

Typiskt… borde kanske inte skriva om det hĂ€r men precis innan jag skulle gĂ„ över gatan hemma kom jag pĂ„ att jag glömde mitt paraply pĂ„ jobbet. DĂ„ vet vi ju alla hur det blir… det kommer att ösa ner i morgon bitti enligt lagen om alltings jĂ€vlighet Ă€ven kĂ€nd som Murphys law. Om Murphys lag inte faller in tja dĂ„ gör vĂ€l jinxandet det. Man ska inte beröra saker man inte vill ska hĂ€nda för dĂ„ kan man ge sig pĂ„ att det intrĂ€ffar… Nope jag Ă€r inte vidskeplig… just jinxning Ă€r klart fakta 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jinxa”

  1. Det här sa diana den 18 oktober, 2007 klockan 22:41 1

    Jinxing Àr klart farligt och vÀldigt underskattat. Tips: Om du ska gifta dig, sÀg inte till fotografen att du INTE fastnar pÄ bild :no:

  2. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 23:15 2

    Ja det krĂ€vs bĂ„de mod och att man har misst del av sitt förstĂ„nd för att vĂ„ga jinxa saker bara sĂ„ dĂ€r. 😎

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?