Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vi förlänger sommaren med ett par veckor.

Skrivet av den 22 september, 2007 i Resor

Hotell Lola, Platanias - KretaJaaaa jag ska få ”badda badda” som M och jag uttrycker det ;-). OK Så New York var sååå rätt som sommarsemester men jag har ju flera veckor kvar och höstmörkret sänker sig. ”Famo” kommer hit och tar hand om illbattingarna och M och jag hoppar på ett plan till Kreta. Vi ska snart till Platanias där vi hittat ett litet hotell med endast 18 rum, Bild: Apollos hemsida.               50 meter från stranden och 200 meter från centrum. Dags att baka min lekamen i mitt fåfänga försök att bli pepparkaksbrun. Brukar mer bli någon sort ljust brunrosa färg, men herre gud jag är inte kinkig 😉 Ser fram emot lite kretensk mat, så om någon känner till ett ställe där som INTE serverar den vanliga”turistmenyn” så tar jag tacksamt emot förslag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vi förlänger sommaren med ett par veckor.”

  1. Det här sa Kjellinskan den 22 september, 2007 klockan 18:39 1

    Vad härligt med en solsemester så här då hösten börjar ta över sensommaren mer och mer… 🙂
    Kram!

  2. Det här sa Cia den 22 september, 2007 klockan 18:55 2

    Mmm ska bli riktigt skönt… 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?