Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kattnanny

Skrivet av den 5 september, 2007 i Kattifnattarna

BarnvaktHmmm var inne hos Diana dÀr hon berÀttar om Tigern som jag tror har ett heltidsjobb framför sig. Blobben Àr ju fortfarande extrafarsa till Pympen 4 Är senare.

Jag minns första gÄngen Blobben och Pympen möttes som igÄr. Vi kommer hem med lilla dammtussen (Det var typ sÄ stor hon var) och satte ner henne pÄ golvet.
”Ohhh jag har kompisar hÀr” tÀnkete hon kÀckt och nÀrmade sig en frÀsande Nicke (aka Blobben).
Blobben backade in mot ett skÄp innan det tar stop. DÀr kurade han ihop sig, reste ragg och frÀste för allt vad tygeln höll. Pympen har antagligen aldrig lÀrt sig det sprÄket för hon fortsatte kavat framÄt och visade prov pÄ stor mÄlmedvetenhet. NÀr hon kom fram till den dÀr fÄnen med det lustiga sprÄket och tvekade inte en sekund. HÀr ska kommuniceras tÀnkte hon, sÄ hon tog fram bÀsta kroppssprÄket och sa
Barnvakt”Hej vi ska gosa!”
Blobben fattade aldrig riktigt vad som hÀnde nÀr hon började stryka sig mot honom men tycktes tÀnka ñ€?det var ju rÀtt trevligt, och det dÀr ljudet hon gör kÀnns mysigtñ€?.

Sen den dagen har han alltid fÄtt agera barnvakt nÀr hon har varit krÀvande och gapig.
För visst Àr hon urgullig och charmerande men hon Àr helt övertygad om att hon Àger oss och att hon kan bestÀmma hur saker ska vara och det Àr hon inte sen att tala om för oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?