Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

OĂ€kta diamanter?

Skrivet av den 22 augusti, 2007 i Skor

För mig som Ă€r skotokig Ă€r det hĂ€r ju en lösning som Ă€r bĂ„de snygg och praktisk. Jag förstĂ„r att de Ă€r utsĂ„lda för tillfĂ€llet. GenomtĂ€nkta dĂ„ de öppnas i fronten. Jag har helt vansinnigt dĂ„ligt med plats för skor och klĂ€der dĂ„ det bara finns tvĂ„ riktigt smĂ„ garderober i min lilla etta. Kikar alltid efter smarta lösningara som inte förfular. Fast Det Ă€r ju sĂ„ att jag har rĂ€tt trista gympadojor ocksĂ„ och inte bara festskor som pryder sin plats
 sĂ„ ett skoskĂ„p kanske Ă€r den enda lösningen i alla fall
 om jag bara hade nĂ„gonstans att stĂ€lla det dvs. Fast visst ser lĂ„dorna ut som smĂ„ diamanter som skulle bringa lite glamour till mitt liv!?!

SkolÄda

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?