Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ha ha… Jag nominerade mig sjĂ€lv

Skrivet av den 11 maj, 2007 i Svammel

 My site was nominated for Best Foreign Language Blog!…för det tycker jag att jag Ă€r vĂ€rd. Har kĂ€mpat hĂ„rt med min design och gör det fortfarande, samtidigt som jag Ă€ven tĂ€nker pĂ„ innehĂ„ll. Helt hopplös kan ju inte sidan vara heller dĂ„ du har hittat hit och sitter och lĂ€ser. Klicka pĂ„ ”bragg badgen” och rösta… Om du tycker att min blogg Ă€r vĂ€rd det förstĂ„ss… Lite blygsamhet smet igenom dĂ€r i alla fall…*flinar*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ha ha… Jag nominerade mig sjĂ€lv”

 1. Det här sa MIG den 12 maj, 2007 klockan 11:49 1

  HEJ!

  Jag Àr inte nominerad. Jag Àr bara godtrogen. Ja.

  Hej dÄ.

 2. Det här sa Cia den 12 maj, 2007 klockan 14:16 2

  Godtrogen och utan lampor har jag förstÄtt.

  Lampor Àr inte hela vÀrlden, det krÀvs mer Àn sÄ för en ljus tillvaro.

  VÀnner Àr lampor i tillvaron!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?