Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ha ha… Jag nominerade mig själv

Skrivet av den 11 maj, 2007 i Svammel

 My site was nominated for Best Foreign Language Blog!…för det tycker jag att jag är värd. Har kämpat hårt med min design och gör det fortfarande, samtidigt som jag även tänker på innehåll. Helt hopplös kan ju inte sidan vara heller då du har hittat hit och sitter och läser. Klicka på ”bragg badgen” och rösta… Om du tycker att min blogg är värd det förståss… Lite blygsamhet smet igenom där i alla fall…*flinar*

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ha ha… Jag nominerade mig själv”

 1. Det här sa MIG den 12 maj, 2007 klockan 11:49 1

  HEJ!

  Jag är inte nominerad. Jag är bara godtrogen. Ja.

  Hej då.

 2. Det här sa Cia den 12 maj, 2007 klockan 14:16 2

  Godtrogen och utan lampor har jag förstått.

  Lampor är inte hela världen, det krävs mer än så för en ljus tillvaro.

  Vänner är lampor i tillvaron!