Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ofrivilligt singel?

Skrivet av den 20 april, 2007 i Negativ

Stockholm Àr den singeltÀtaste huvudstaden i Europa. 60% av alla hushÄll Àr singelhushÄll. Beror det pÄ att vi Stockholmare Àr mer oattraktiva Àn andra? Det kan inte hjÀlpas om det kÀnns sÄ, kan det vara sÄ att vi inte bara lÄter drygare Àn resten av svenskarna vi kanske Àr det ocksÄ? Hur som helst duger inte jag som jag Àr och dÄ hjÀlper det ju helt klart inte att vara Stockholmare.

Jag vill inte se mig som singel, det Àr OK att bo singel bara jag fÄr kÀnna mig Àlskad. Jag vill bara ha en varm famn att krypa in i och bara vara nÀr jag behöver det. Jag orkar inte vara jag ensam i hjÀrtat. Fast desperat Àr jag inte. Jag vill ha sÀllskapet och vÀrmen frÄn den jag Àlskar men han finns tydligen inte för mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?