Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hinkar med regn

Skrivet av den 29 juli, 2015 i Ditt och datt

IMG_2548

Nu kommer det vatten sÄ det heter duga. Jag klarade mig med nÄgra stÀnk frÄn kontoret till Slussen. men nÀr jag klev av hemma vid tjÀrhovsplan! PLASK!!!! Det började lite nÀtt men innan jag kom hem ran det över ansiktet sÄ att det inte rÀckte med att blinka. Jag fick gÄ genom regnsudd och var som en drÀnkt katt nÀr jag klev innanför dörren. Jag kunde lika vÀl ha badat med klÀderna pÄ. jag hade en pöl med vatten i min matlÄdepÄse. Ska bli spÀnnande att se hur det utvecklas. För det ska visst regna hela veckan.

Hoppas jag slipper bli blöt pÄ vÀg TILL jobbet. det vore inge trevligt alls.

Nu vill jag ha Äska istÀllet. MYSIGT!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Hinkar med regn”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 30 juli, 2015 klockan 23:20 1

    usch trist… hĂ€r kom det en skur i fm.. inget mer. Hoppas pĂ„ sooool sista semesterdagarna nu.