Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

KvÀllsmys

Skrivet av den 16 juli, 2015 i Ditt och datt

Lite pussugen Ernst, sidosurf och sÄ fixade M lite gott med massor av balkongbasilika:-) HÀrlig torsdag!
kvallsmys

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “KvĂ€llsmys”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 18 juli, 2015 klockan 0:21 1

    ÅH.. ungen fixade caprece mozarella igĂ„r… med altanbasilika. Mums.

  2. Det här sa Linda / CandyGirl den 28 juli, 2015 klockan 19:40 2

    Svar: Tja… den har vĂ€l varit bĂ€ttre, om man sĂ€ger sĂ„. Hade stora problem med sovningen i natt. Men jag har tjurat mig genom ett mĂ„la en dörrkarm i fm och sen en dörr och samma dörrkarm igen i em. Och sĂ„ har jag hjĂ€lpt maken med att fylla hĂ„len efter stubbarna – pĂ„ mitt sĂ€tt, med en arm.
    Blev ingen trĂ€ning som jag tĂ€nkt mig idag… men Ă„ andra sidan sĂ„ fick vi bikinivĂ€der. Var inte helt fel att pressa i solstolen nĂ„gra timmar istĂ€llet…