Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

VIP middag pÄ skeppsholmen

Skrivet av den 27 juni, 2015 i Ditt och datt

jobb1

DĂ„ företaget dĂ€r jag jobbar sponsrar en stor del och dĂ€rför stĂ„r som officiell partner fĂ€r ÅF Ocean Race sĂ„ samlades vi dĂ€r och kĂ€kade middag. Det var en enkel buffĂ© men det var trevligt att vi hade vĂ„r egen tĂ€ltmatsal precis vid vattnet nedanför Af Chapman. Det hĂ€r var dessutom första kvĂ€llen som solen verkligen gassade. Jag lovar det vart en helt fantastisk kvĂ€ll med mĂ„nga glada skratt. Jo jag blev pĂ„ lyset för det fanns rödvin som gick ner. Skönt ocksĂ„ att vi var VIPar bland VIParna för ingen annan kom in i tĂ€ltet utan de fick snĂ€llt hĂ„lla till i VIP-lounchen utanför. DĂ€r var det trĂ„ngt om saligheten medan vi hade samma musik inne hos oss men vi hade bord och stolar och möjlighet att sitta och snacka utan att behöva stĂ„ och armbĂ„gas. Skönt för dĂ„ hade jag gĂ„tt hem mĂ„nga timmar tidigare. Mobilbatteriet dog dock innan vi blev alltför knasiga. Kanske lika bra det.

Ingen har tyckt till än